紅燒蘿蔔肉排
TM6 TM5 TM31

紅燒蘿蔔肉排

4.2 ( 6 hodnocení )

Suroviny

  • 10 克 油
  • 1 枝 新鮮紅辣椒 切段
  • 260 克 排骨 ,切塊,先以熱水川燙去血水
  • 30 克 蔥 ,切段
  • 150 克 白蘿蔔 ,去皮,切塊(約2公分)
  • 100 克 紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約2公分)
  • 400 克 水
  • 60 克 日式醬油
  • 1 大匙 清酒
  • 15 克 糖

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
365 kcal / 1533 kJ
Protein
28.2 g
Tuk
18.5 g
Sacharidy
18.35 g
Vláknina
2.28 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty