紅燒蘿蔔肉排

紅燒蘿蔔肉排

4.2 6 rating
Příprava 15min.
Celkový 55min.
2 人份

Suroviny

  • 10 克
  • 新鮮紅辣椒 切段
    1 枝
  • 排骨 切塊,先以熱水川燙去血水
    260 克
  • 切段
    30 克
  • 白蘿蔔 去皮,切塊(約2公分)
    150 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切塊(約2公分)
    100 克
  • 400 克
  • 日式醬油
    60 克
  • 清酒
    1 大匙
  • 15 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 28.2 g
Kalorie 1533 kJ / 365 kcal
Tuk 18.5 g
Vláknina 2.28 g
Sacharidy 18.35 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...