Kompatibilní verze
Flan ai carciofi con pancetta e provola affumicata
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di provola affumicata a pezzi
- 50 g di pancetta affumicata a cubetti
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 350 g di cuori di carciofo in quarti
- 120 g di ricotta
- 2 uova
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 730.1 kJ / 174.5 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 7.3 g
- Tuk
- 15.1 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 288.7 mg
Alternativní recepty
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 Min
Soufflé ai funghi e formaggi a Varoma
1 Std.
Flan di cavolfiore
45 Min
Sformatini di fiori di zucca
1h 30 min
Quiche salata ai carciofi
1h 20 min
Sformatini ai carciofi
1 Std.
Sformatini di piselli e carote con cuore filante
1 godz. 10 min
Sformatini di verza e mortadella
1h 30 min
Sformatini di carciofi con salsa allo zafferano
1 Std.
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1 godz. 15 min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1 godz. 15 min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1h 20 min