Kompatibilní verze
Flan ai carciofi con pancetta e provola affumicata
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di provola affumicata a pezzi
- 50 g di pancetta affumicata a cubetti
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 350 g di cuori di carciofo in quarti
- 120 g di ricotta
- 2 uova
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 730.1 kJ / 174.5 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 7.3 g
- Tuk
- 15.1 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 288.7 mg
Alternativní recepty
Tortino di zucchine con pesto di basilico e limone
1 Std. 20 Min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15min
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1 Std. 30 Min
Sformatini ai carciofi
1h
Sformatini ai porri
55 Min
Sformatini di carciofi con salsa allo zafferano
1h
Flan di carote
50min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1 Std. 30 Min
Sformati di piselli con salsa al formaggio
50min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 Min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1h 15min
Sformato di cardi
1h