Kompatibilní verze
Gnocchi al cavolo nero e erbette con crema al taleggio
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi
- 300 g di cavolo nero a pezzi (le foglie private della costa)
- 500 g di acqua
- 10 g di sale grosso
- 100 g di erbette di campo a foglia larga
- 700 g di patate a pasta farinosa, pelate e a pezzi (2 cm)
- 300 g di farina tipo 0
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 pizzico di noce moscata
Crema di taleggio
- 200 g di Taleggio a pezzi
- 150 g di latte intero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 pizzico di noce moscata
- 20 g di fecola di patate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1786 kJ / 427 kcal
- Protein
- 16.6 g
- Sacharidy
- 61.9 g
- Tuk
- 11.4 g
- Vláknina
- 5.1 g
Alternativní recepty
Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi
2h
Polenta pasticciata con cavolo nero e formaggi filanti
1h 35 min.
Sformatini ai porri
55 min
Penne integrali con fonduta di porri
50 min
Risotto cavolo nero e Castelmagno
35 min
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1 godz. 10 min
Gnocchi di patate e castagne al sugo di porri e speck
1h 5min
Lasagne al radicchio
2h
Tortelli di zucca mantovani
2h 30min
Lasagne pecorino e cavolo nero
1h 40min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 min
Polenta con fonduta di formaggi
1h 15min