Kompatibilní verze
Macedonia calda di mele con zabaione alla cannella
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 mele Golden Delicious sbuccciate, a tocchetti
- succo di limone
- 500 g di acqua
- 80 g di vino bianco
- 60 g di Marsala
- ½ cucchiaino di cannella in polvere
- 120 g di zucchero
- 1 uovo
- 3 tuorli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1149.6 kJ / 274.8 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 50.5 g
- Tuk
- 4.7 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 24.3 mg
Alternativní recepty
Pere sciroppate al cacao e amaretto
40 min
Filet mignon alle mele e Roquefort
25min
Pere a vapore con salsa al cioccolato e cardamomo
40 min
Pere al vino rosso
3 Std. 20 Min
Zabaione (TM6)
15min
Crema alla vaniglia con pere caramellate (senza glutine)
25min
Pere insaporite (200 g)
15min
Mele insaporite (400 g)
15min
Pere insaporite (400 g)
15min
Vin brulè
20 min
Crema per pandoro
10min
Dolce di mele in vasocottura
1h