Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g cukru
- 350 g masła, miękkiego, pokrojonego na kawałki
- 120 g mleka, w temp. pokojowej
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 2124.9 kJ / 507.9 kcal
- Protein
- 1.2 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 48 g
- Nasycený tuk
- 30.4 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 15.2 mg
Alternativní recepty
Wilgotny biszkopt z olejem
4 godz.
Krem maślany na bazie bezy szwajcarskiej
20min
Masa maślana z mlekiem skondensowanym do dekoracji tortów
10 min
Biszkopt kakaowy
4 godz.
Biszkopt czekoladowy
4 godz.
Biszkopt
1h 50min
Masa maślana z mlekiem w proszku do dekoracji tortów
10 min
Krem cappuccino na białej czekoladzie
40min
Różowy tort z kremem malinowym
48 godz.
Żelka pomarańczowa do tortów
2 godz. 25 min
Frużelina tropikalna do tortów
10 min
Tort czekoladowy z polewą lustrzaną (mirror glaze)
7 godz. 55 min