Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di formaggio Gruviera, a pezzi (2 cm)
- 500 g di cavoletti di Bruxelles, di cui 100 g interi e 400 g in quarti
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 2 cucchiai rasi di olio di oliva
- 300 g di riso per risotto (cottura: 20 minuti)
- 700 g di acqua
- 2 cubetti di dado di carne per brodo (per 0.5 l)
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 8 fette di pancetta
- 20 g di burro, non salato
- ½ cucchiaio di succo di limone
- pepe macinato se necessario
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2661 kJ / 636 kcal
- Protein
- 16.1 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 22 g
Alternativní recepty
Risotto con carote e endivia belga
40 Min
Minestrone con ceci
40 Min
Pesce e patate con salsa al pomodoro
50 Min
Zuppa di zucca e mela con petto di pollo
40 Min
Vellutata di zucca, riso con pesce e verdure, crumble di mele e pere (Svizzera)
1hod. 30min
Minestrone
45 Min
Risotto con spinaci ed asparagi
40 Min
Pizza alle verdure
2h 5min
Asparagi, riso al Parmigiano e zabaione al limone
1h
Agnello in salsa di pepe rosa
45 Min
Pollo con purea di patate
1 Std. 15 Min
Sugo di verdure
40 Min