
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di formaggio Gruviera a pezzi (2 cm)
- 500 g di cavoletti di Bruxelles di cui 100 g interi e 400 g in quarti
- 80 g di cipolle tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 2 cucchiai rasi di olio di oliva
- 300 g di riso per risotto (cottura: 20 minuti)
- 700 g di acqua
- 2 cubetti di dado di carne per brodo (per 0.5 l)
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 8 fette di pancetta
- 20 g di burro, non salato
- ½ cucchiaio di succo di limone
- pepe macinato se necessario
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 636 kcal / 2661 kJ
- Protein
- 16.1 g
- Tuk
- 22 g
- Sacharidy
- 65 g
Alternativní recepty
Lasagne al forno
2hod. 30min
Zuppa di riso
50min
Gelato al miele
Žádné hodnocení
Fusilli ai carciofi e piselli
30min
Lasagne asparagi e funghi
Žádné hodnocení
Pollo con curry alla giapponese
55min
Riso alle verdure
55min
Pasta ricotta e pomodorini
30min
Riso al pomodoro one-pot
30min
Risotto salame e piselli
30min
Pizzoccheri di Poschiavo con verdure
1hod. 30min
Risotto ai funghi porcini con brie
35min