Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di formaggio Gruviera, a pezzi (2 cm)
- 500 g di cavoletti di Bruxelles, di cui 100 g interi e 400 g in quarti
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 2 cucchiai rasi di olio di oliva
- 300 g di riso per risotto (cottura: 20 minuti)
- 700 g di acqua
- 2 cubetti di dado di carne per brodo (per 0.5 l)
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 8 fette di pancetta
- 20 g di burro, non salato
- ½ cucchiaio di succo di limone
- pepe macinato se necessario
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2661 kJ / 636 kcal
- Protein
- 16.1 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 22 g
Alternativní recepty
Purè di verdure
Žádné hodnocení
Purè di patate
45 Min
Asparagi con patate
50min
Risotto ai broccoli con parmigiano reggiano alle nocciole
40 Min
Minestrone
45 Min
Papet vaudois
55min
Risotto allo zafferano di Mund
45 Min
Risotto con carote e endivia belga
40 Min
Fusilli ai carciofi e piselli
30 min
Sugo di verdure
40 Min
Pollo con curry alla giapponese
55min
Soffritto di verdure
15 min