Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di formaggio Gruviera, a pezzi (2 cm)
- 500 g di cavoletti di Bruxelles, di cui 100 g interi e 400 g in quarti
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 2 cucchiai rasi di olio di oliva
- 300 g di riso per risotto (cottura: 20 minuti)
- 700 g di acqua
- 2 cubetti di dado di carne per brodo (per 0.5 l)
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 8 fette di pancetta
- 20 g di burro, non salato
- ½ cucchiaio di succo di limone
- pepe macinato se necessario
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2661 kJ / 636 kcal
- Protein
- 16.1 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 22 g
Alternativní recepty
Quiche di asparagi
1h
Tortini al cioccolato (senza farina)
45 min
Vellutata di verdure
40 min
Risotto allo zafferano di Mund
45 min
Tortino di pane alle cipolle e pomodoro
20 min
Penne al tonno
35 min
Rollè di tacchino con pesto di piselli alla menta
Žádné hodnocení
Risotto ai broccoli con parmigiano reggiano alle nocciole
40 min
Torta salata di spinaci
55 min
Mississippi Cake chiara
1h 15min
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35 min
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20 min