Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di Parmigiano a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di scamorza a pezzi (3-4 cm)
Lasagne
- 300 g di farina + q.b.
- 3 uova
- ½ cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Funghi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 250 g di funghi champignon, freschi, a fette (1-2 mm)
-
150
g di funghi porcini a fette (1-2 mm)
nebo 30 g di funghi porcini secchi, precedentemente ammollati in acqua tiepida per 20 min e strizzati - 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ cucchiaino di sale
Besciamella
- 50 g di burro
- 60 g di farina
- 700 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
- 1 ½ cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 500 g di asparagi verdi puliti e a pezzi (2-3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2782 kJ / 665 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto con spinaci ed asparagi
40min
Riso Casimiro (8 porzioni)
1 Std.
Risotto ai cavoletti di Bruxelles con pancetta
30min
Zuppa di noodle tailandese
35min
Zuppa di cavolo con tofu
1h 45min
Salsa olandese
15 Min
Salmone con salsa al mango, taccole e carote
1 Std.
Vellutata di patate e spinaci con crema reale
45min
Crostini con funghi e Fontina
35min
Lasagne al pesto, patate e fagiolini
2h
Tabulè di quinoa e tonno
40min
Minestra di carote e menta
35min