Risotto ai broccoli con parmigiano reggiano alle nocciole

Risotto ai broccoli con parmigiano reggiano alle nocciole

4.1 22 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 porzioni

Suroviny

  • 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
  • 50 g di nocciola
  • 1 - 2 spicchi di aglio a metà
  • 60 g di cipolla a metà
  • 40 g di burro, non salato
  • 30 g di bacche di crespino (volitelně)
    30 g di albicocche secche, denocciolate, tritate finemente
  • 1 broccoli (circa 500 g)
  • 250 g di riso per risotto
  • 650 g di acqua
  • 100 g di vino bianco
    100 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • pepe, macinato fresco
  • 2 cucchiaini di dado per brodo vegetale
    1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
  • pepe, macinato fresco per cospargere

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 16 g
Kalorie 2159 kJ / 515 kcal
Tuk 21 g
Vláknina 8 g
Sacharidy 61 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...