Kompatibilní verze
Risotto ai broccoli con parmigiano reggiano alle nocciole
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano reggiano, a pezzi
- 50 g di nocciola
- 1 - 2 spicchi di aglio, a metà
- 60 g di cipolla, a metà
- 40 g di burro, non salato
-
30
g di bacche di crespino (volitelně)
nebo 30 g di albicocche secche, denocciolate, tritate finemente (volitelně) - 1 broccoli (circa 500 g)
- 250 g di riso per risotto
- 650 g di acqua
-
100
g di vino bianco
nebo 100 g di acqua - 1 cucchiaino di sale
- pepe, macinato fresco
-
2
cucchiaini di dado per brodo vegetale
nebo 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) - pepe, macinato fresco, per cospargere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2159 kJ / 515 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pesto di basilico
10min
Vellutata di finocchio e carote
40min
Risotto con spinaci ed asparagi
40min
Minestra di patate dolci con spiedino di pollo
30 min
Curry di zucca
1 godz.
Risotto alla zucca
35min
Zuppa di zucchine con formaggio fresco
35min
Zuppa di zucca e mela con petto di pollo
40min
Pesto alla genovese
20min
Linguine alla carbonara di zucchine
Žádné hodnocení
Polpette di carne in salsa di funghi
35min
Vellutata di pomodori
35min