Kompatibilní verze
Risotto ai broccoli con parmigiano reggiano alle nocciole
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano reggiano, a pezzi
- 50 g di nocciola
- 1 - 2 spicchi di aglio, a metà
- 60 g di cipolla, a metà
- 40 g di burro, non salato
-
30
g di bacche di crespino (volitelně)
nebo 30 g di albicocche secche, denocciolate, tritate finemente (volitelně) - 1 broccoli (circa 500 g)
- 250 g di riso per risotto
- 650 g di acqua
-
100
g di vino bianco
nebo 100 g di acqua - 1 cucchiaino di sale
- pepe, macinato fresco
-
2
cucchiaini di dado per brodo vegetale
nebo 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) - pepe, macinato fresco, per cospargere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2159 kJ / 515 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Purea di patate
45min
Curry di cavolfiore e lenticchie
45min
Risotto alla zucca
35 Min
Risotto con spinaci ed asparagi
40 λεπτ.
Curry indiano di verdure
1h 10min
Risotto con carote e endivia belga
40 λεπτ.
Risotto ai funghi porcini con brie
35 Min
Treccia della domenica in due varianti
2h 10 min
Zuppa speziata di lenticchie alla marocchina
40 λεπτ.
Insalata di couscous
50 Min
Curry di zucca
1h
Zuppa di spinaci e lenticchie
50 Min