Gravlax de cabillaud au piment fumé

Gravlax de cabillaud au piment fumé

3.6 5 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 3hod. 10min.
6 portions

Suroviny

  • 1 citron jaune (zeste et jus)
  • 1 c. à café de piment chipotle fumé
  • 2 pincées de vanille en poudre
  • ½ c. à café de poivre sauvage
  • 300 g de sucre en poudre
  • 600 g de gros sel
  • 60 g de whisky
  • 1 dos de cabillaud sans arêtes et sans peau (700 g env.) (voir "Conseil(s)")

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1255.7 mg
Protein 21.2 g
Kalorie 489 kJ / 104.2 kcal
Tuk 1 g
Vláknina 0.3 g
Nasycený tuk 0.2 g
Sacharidy 2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...