Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 citron jaune (zeste et jus)
- 1 c. à café de piment chipotle fumé
- 2 pincées de vanille en poudre
- ½ c. à café de poivre sauvage
- 300 g de sucre en poudre
- 600 g de gros sel
- 60 g de whisky
- 1 dos de cabillaud, sans arêtes et sans peau (700 g env.) (voir "Conseil(s)")
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 489 kJ / 104.2 kcal
- Protein
- 21.2 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 1 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 1255.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bouillon de crevettes aux algues
45min
Osso-buco cuisson lente
1 godz. 50 min
Cassolette d’escargots et champignons sautés – tartine de pain grillé
25min
Beignets d'huîtres au thym
35min
Huîtres farcies à la fondue de poireau
45min
Ragoût de calamars, chorizo et haricots blancs
5h 30min
Raviolis vietnamiens vapeur au porc
50min
Saumon gravlax à la betterave
24h
Croustillant de sarrasin aux escargots, crème à l'ail
2 Std. 40 Min
Terrine de foies de volaille au porto
5h 50min
Bisque de crevettes
30min
Aïoli traditionnel
10min