
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 citron jaune (zeste et jus)
- 1 c. à café de piment chipotle fumé
- 2 pincées de vanille en poudre
- ½ c. à café de poivre sauvage
- 300 g de sucre en poudre
- 600 g de gros sel
- 60 g de whisky
- 1 dos de cabillaud sans arêtes et sans peau (700 g env.) (voir "Conseil(s)")
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 104.2 kcal / 489 kJ
- Protein
- 21.2 g
- Tuk
- 1 g
- Sacharidy
- 2 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Sodík
- 1255.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chutney pomme-oignon-ananas
4hod.
Agneau de lait en camaïeu de verdure
2hod. 45min
Jaune d’œuf confit à l’huile fumée, voile de café - Eric Robert
14hod. 15min
AVRIL Volaille fermière à l'ail des ours, boulgour végétal - Nicolas Masse
1hod. 10min
Tartelette fine aux épinards, glace poivron-gorgonzola
12hod.
Richard Toix - Saint-jacques en croûte d'algue et purée de topinambour au chocolat blanc
1hod.
Vichyssoise au haddock
45min
Rillettes de canard et bavarois à la courge
13hod.
Ile flottante surprise, velouté asperge-champignon-chorizo (Zone 3)
1hod. 30min
Bisque de crevettes à l'orange, bar aux herbes et purée de panais
1hod. 30min
Saint-pierre en croûte d'herbes
1hod. 10min
Filet de merlu de ligne de Saint-Jean-de-Luz, espuma de cèpes du Médoc - Nicolas Masse
1hod. 10min