Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 citron jaune (zeste et jus)
- 1 c. à café de piment chipotle fumé
- 2 pincées de vanille en poudre
- ½ c. à café de poivre sauvage
- 300 g de sucre en poudre
- 600 g de gros sel
- 60 g de whisky
- 1 dos de cabillaud, sans arêtes et sans peau (700 g env.) (voir "Conseil(s)")
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 489 kJ / 104.2 kcal
- Protein
- 21.2 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 1 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 1255.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Croustillant de sarrasin aux escargots, crème à l'ail
2 Std. 40 Min
Terrine de lapin aux fruits secs et pistaches
6h 30min
Tartare de daurade à la thaïe
1h 15min
Mijoté de lotte aux épices
50min
Carpaccio de saint-jacques et crème au cresson
2 godz. 35 min
Ceviche de daurade au pamplemousse
1h 5min
Amuse bouche : ravioles de Saint-Jacques acidulées
50min
Saumon gravlax à la betterave
24h
Œuf mollet, purée de petits pois et sabayon au riesling (Zone 6)
1h 30min
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40min
Ceviche de dorade
10min
Rognons de veau au xérès
25min