Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de poivrons rouges (2 poivrons)
- 25 g de sucre roux
- 25 g de vinaigre de framboise
- 1 c. à soupe de vinaigre balsamique
- 1 pincée de piment d'Espelette
- 125 g de framboises fraîches
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 224 kJ / 53.2 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 10.1 g
- Tuk
- 0.3 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 432 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pesto de cresson, noix et comté
15 Min
Tomate-mozza revisitée
2 godz. 5 min
Gaspacho de concombre aux fraises
45 Min
Houmous de petits pois et petits pains
3h 10min
Gaspacho asiatique
15 Min
Coupe glacée aux pêches et aux abricots
12h 30min
Pesto petits pois et ricotta
10 Min
Pannacotta betterave-framboise
3h 20 min
Verrine aux chèvre frais, noix, saumon fumé et cerises
20 Min
Gaspacho tomate-fraise
2 godz. 15 min
Dariole chèvre, poivrons et tapenade
3h 30min
Sorbet basilic aux éclats de fraise
3h 20 min