Kompatibilní verze
Gelée d'ananas aux agrumes et crème aux baies roses
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La gelée
- 5 oranges
- 1 pamplemousse
- 8 g d'agar-agar en poudre
-
30
g de sucre roux
nebo 30 g de sucre de dattes - 200 g d'ananas frais, coupé en fines tranches de 2-3 mm
La sauce
- 1 c. à café de baies roses
- 1 c. à café de pétales de rose séchées comestibles
- 200 g de crème épaisse, 10% m.g.
- 3 c. à soupe de marsala liquoreux
- 1 c. à café de sucre vanillé
- 1 c. à café de sucre en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 657.5 kJ / 157.2 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 3.7 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 30 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe thaïe aux crevettes
30 Min
Vichyssoise aux petits pois et au maquereau fumé
40 dk
Seiche à la sauce tomate
1h 15min
Velouté vert asperge-épinard
50 dk
Granité basilic
Žádné hodnocení
Bisque de homard au paprika
1h 20min
Menu prêt à l'avance - Velouté de panais au foie gras
1sa
Bourride de lotte à l'ail rôti et au fenouil
1h 15min
Cocotte de lotte au curry et légumes
1sa
Bisque de crevettes
30 Min
Soupe thaïe au lait de coco et au poulet
40 dk
Marmite du pêcheur
50 dk