Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 75 g de beurre, et un peu pour les moules
- 1 pincée de sel
- 50 g d'eau
- 50 g d'échalotes
- 3 brins de persil frais
- 100 g de vin blanc sec
- 1500 g de coques fraîches, préalablement dégorgées (voir "Conseil")
- 2 œufs
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 15 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- 4 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de roquette
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1226.5 kJ / 294.8 kcal
- Protein
- 11.2 g
- Sacharidy
- 20.8 g
- Tuk
- 17.8 g
- Nasycený tuk
- 10.3 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 120 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Moules farcies au beurre d'ail
35min
Cuisson des bigorneaux
25min
Gâteau de galettes de blé noir saumon-roquette
40min
Quiche aux épinards, roquette et haddock
1 godz. 15 min
Langoustines vapeur, mayonnaise au safran
50 min
Feuilleté au merlu, fondue de poireau et girolles
1 Std. 35 Min
Gâteau tatin aux pommes caramélisées
3h 35min
Cassolette de fruits de mer au chèvre
50 min
Samoussas au colin
50 min
Moules à la bretonne
55 Min
Tarte au thon et à la ratatouille
1h 30min
La cuisson des langoustines
40min