Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 boneless pork loin (approx. 48 oz)
- 8 oz bacon
- salt, to season, to taste
- ground black pepper, to season, to taste
- 12 oz white wine
- 2 red onions, sliced into rings
- 2 apples, cored and sliced into rings
- 3 dried bay leaves
- 3 sprigs fresh rosemary
- 3 oz Parmesan cheese, cubed
- 2 tsp white pepper
- 1 tbsp Dijon mustard
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2113 kJ / 505 kcal
- Protein
- 48 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 933 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1 Std.
Greek Style Pork Stew
50min
Greek Style Pork Stew
1 Std.
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35min
Chicken Marsala
40min
Chicken Parmesan
1 Std. 10 Min
Chicken Cacciatore with Orzo
1 godz. 5 min
Beef Empanadas
1 Std. 10 Min