Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 boneless pork loin (approx. 48 oz)
- 8 oz bacon
- salt, to season, to taste
- ground black pepper, to season, to taste
- 12 oz white wine
- 2 red onions, sliced into rings
- 2 apples, cored and sliced into rings
- 3 dried bay leaves
- 3 sprigs fresh rosemary
- 3 oz Parmesan cheese, cubed
- 2 tsp white pepper
- 1 tbsp Dijon mustard
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2113 kJ / 505 kcal
- Protein
- 48 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 933 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 Min
Meatloaf
1 Std. 20 Min
Biltmore Veal Fricassee
1 Std. 20 Min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40 Min
Lemon Champagne
50 Min
White Fish Salad
35 Min
Greek Style Pork Stew
50 Min
Greek Style Pork Stew
1 Std.
Beef Stroganoff
1 Std.
Garlic Mashed Potatoes
50 Min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 Min
Bacon and Ranch Chicken Salad
45 Min