Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast

Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast

4.5 31 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 1hod. 50min
2 portions

Suroviny

Filling
  • Parmesan cheese cut into pieces
    3 oz
  • yellow onions cut into pieces
    6 oz
  • garlic cloves
    2
  • extra virgin olive oil
    1 oz
  • salt
    ¾ tsp
    1 ½ tsp homemade salt substitute and flavor enhancer
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • fresh spinach leaves
    5 oz
  • marinated artichoke hearts drained
    20 oz
  • cream cheese in pieces
    4 ½ oz
    3 ½ oz mascarpone cheese
Chicken
  • water
    60 oz
  • lemon juice
    1 oz
  • chicken breasts, skinless, boneless organic (approx. 12 oz ea.)
    2
  • salt to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper to taste
    ¼ tsp
  • vegetable oil
    1 tbsp
  • fresh parsley to garnish

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 826 kcal / 3456 kJ
Protein 86 g
Tuk 34 g
Sacharidy 50 g
Vláknina 18 g
Nasycený tuk 12 g
Sodík 3024 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...