
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Filling
- 3 oz Parmesan cheese cut into pieces
- 6 oz yellow onions cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
-
¾
tsp salt
nebo 1 ½ tsp homemade salt substitute and flavor enhancer - ¼ tsp ground black pepper
- 5 oz fresh spinach leaves
- 20 oz marinated artichoke hearts drained
-
4 ½
oz cream cheese in pieces
nebo 3 ½ oz mascarpone cheese
Chicken
- 60 oz water
- 1 oz lemon juice
- 2 chicken breasts, skinless, boneless organic (approx. 12 oz ea.)
- ½ tsp salt to taste
- ¼ tsp ground black pepper to taste
- 1 tbsp vegetable oil
- fresh parsley to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 826 kcal / 3456 kJ
- Protein
- 86 g
- Tuk
- 34 g
- Sacharidy
- 50 g
- Vláknina
- 18 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Sodík
- 3024 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1hod.
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1hod. 10min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13hod. 20min
Asparagus with Cashew Cream
20min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40min
New England Clam Chowder
45min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1hod. 30min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1hod. 40min
Pork Gyros with Tzatziki
15min