![Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5e1bf07e-3e6d-40b1-b183-68a28aa0456b/Derivates/b50af948-a132-40f3-a6ec-cc9de08c830e.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Filling
- 3 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 6 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
-
¾
tsp salt
nebo 1 ½ tsp homemade salt substitute and flavor enhancer - ¼ tsp ground black pepper
- 5 oz fresh spinach leaves
- 20 oz marinated artichoke hearts, drained
-
4 ½
oz cream cheese, in pieces
nebo 3 ½ oz mascarpone cheese
Chicken
- 60 oz water
- 1 oz lemon juice
- 2 chicken breasts, skinless, boneless, organic (approx. 12 oz ea.)
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 1 tbsp vegetable oil
- fresh parsley, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3456 kJ / 826 kcal
- Protein
- 86 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 34 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 18 g
- Sodík
- 3024 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ham and Spinach Egg Wrap
40min
Sous-vide Steak
1 godz. 30 min
Fish Carnitas
20 Min
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1hod.
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Pork Tenderloin with Spicy Coconut Sauce, Garlic Naan and Cucumber Salad
1hod. 45min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 min
Coconut Sautéed Shrimp
35 min
Soy Poached Chicken
50min
Sous-vide Honeyed Figs
1hod.
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 Std. 40 Min