Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Scallops
- 65 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
- 12 sea scallops, large or jumbo, muscle removed, cleaned and patted dry with paper towel
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 4 slices orange, preferably organic, thinly sliced
- 4 sprigs fresh oregano
- 6 oz pencil-thin asparagus, trimmed to fit vacuum sealer bag (approx. 5 in.)
Saffron Sauce
- 2 oz yellow onions, in pieces
- ½ oz extra virgin olive oil
- 5 oz heavy whipping cream
- 2 pinches saffron threads
- ⅛ tsp salt, to taste
Searing and Serving
- ½ oz unsalted butter
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1142 kJ / 273 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 788 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Clams in White Wine with Cilantro
25 min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Asparagus with Cashew Cream
20 min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40 Min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6)
2 godz.
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup
40 Min
Cioppino
55 min
Jumbo Shrimp with Vermicelli
30 min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 Std. 45 Min
Lemon Caper Asparagus
25 min
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2 Std. 55 Min
Sous-vide Steak
1h 30 min