Sous-vide Scallops with Saffron Sauce

Sous-vide Scallops with Saffron Sauce

4.3 20 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
4 portions

Suroviny

Scallops
  • water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
    65 oz
  • lemon juice
    1 oz
  • sea scallops, large or jumbo muscle removed, cleaned and patted dry with paper towel
    12
  • salt
    1 pinch
  • ground black pepper
    1 pinch
  • orange, preferably organic thinly sliced
    4 slices
  • fresh oregano
    4 sprigs
  • pencil-thin asparagus trimmed to fit vacuum sealer bag (approx. 5 in.)
    6 oz
Saffron Sauce
  • yellow onions in pieces
    2 oz
  • extra virgin olive oil
    ½ oz
  • heavy whipping cream
    5 oz
  • saffron threads
    2 pinches
  • salt to taste
    ⅛ tsp
Searing and Serving
  • unsalted butter
    ½ oz

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 788 mg
Protein 16 g
Kalorie 1142 kJ / 273 kcal
Tuk 20 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 11 g
Sacharidy 8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...