
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Scallops
- 65 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
- 12 sea scallops, large or jumbo muscle removed, cleaned and patted dry with paper towel
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 4 slices orange, preferably organic thinly sliced
- 4 sprigs fresh oregano
- 6 oz pencil-thin asparagus trimmed to fit vacuum sealer bag (approx. 5 in.)
Saffron Sauce
- 2 oz yellow onions in pieces
- ½ oz extra virgin olive oil
- 5 oz heavy whipping cream
- 2 pinches saffron threads
- ⅛ tsp salt to taste
Searing and Serving
- ½ oz unsalted butter
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 273 kcal / 1142 kJ
- Protein
- 16 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 8 g
- Vláknina
- 1 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Sodík
- 788 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45min
Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
1hod. 10min
Crown Roast of Lamb
1hod. 40min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2hod. 45min
Sous-vide Steak
1hod. 30min
Sous-vide Artichokes
55min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1hod.
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45min
Cloud Eggs
20min
Cioppino
55min
Jumbo Shrimp with Vermicelli
30min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1hod. 40min