Zařízení & příslušenství
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
4 portions
Suroviny
Scallops
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)65 oz
-
lemon juice1 oz
-
sea scallops, large or jumbo muscle removed, cleaned and patted dry with paper towel12
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
orange, preferably organic thinly sliced4 slices
-
fresh oregano4 sprigs
-
pencil-thin asparagus trimmed to fit vacuum sealer bag (approx. 5 in.)6 oz
Saffron Sauce
-
yellow onions in pieces2 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
heavy whipping cream5 oz
-
saffron threads2 pinches
-
salt to taste⅛ tsp
Searing and Serving
-
unsalted butter½ oz
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
788 mg
Protein
16 g
Kalorie
1142 kJ /
273 kcal
Tuk
20 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
11 g
Sacharidy
8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sous-Vide
8 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
1ч. 10 мин.
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1ч.
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2ч. 45 мин.
Sous-vide Steak
1ч. 30 мин.
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1ч.
Lemon Caper Asparagus
25 мин.
Clams in White Wine with Cilantro
25 мин.
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30 мин.
Korean Beef Sauté
1ч. 25 мин.
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 мин.
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40 мин.
Beef Wellington (Ben)
10ч. 10 мин.