![Sous-vide Scallops with Saffron Sauce Sous-vide Scallops with Saffron Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9EF7E6FA-AEB3-4438-B87C-FC3E3D0E44F3/Derivates/FFA89141-D5DD-40ED-9F7B-88EBBA9C0827.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Scallops
- 65 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
- 12 sea scallops, large or jumbo, muscle removed, cleaned and patted dry with paper towel
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 4 slices orange, preferably organic, thinly sliced
- 4 sprigs fresh oregano
- 6 oz pencil-thin asparagus, trimmed to fit vacuum sealer bag (approx. 5 in.)
Saffron Sauce
- 2 oz yellow onions, in pieces
- ½ oz extra virgin olive oil
- 5 oz heavy whipping cream
- 2 pinches saffron threads
- ⅛ tsp salt, to taste
Searing and Serving
- ½ oz unsalted butter
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1142 kJ / 273 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 788 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sous-vide Steak
1h 30min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55min
Jumbo Shrimp with Vermicelli
30 min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Shrimp Sauté
25min
Oysters Rockefeller
25min
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50min
Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
1 godz. 10 min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 min
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Cioppino
55min