Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- 400 g de patate douce, en cubes
- 320 g d'eau minérale
- 1 c. à soupe de miel
- 125 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s")
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine T 65, et un peu pour fariner
- 150 g de farine de petit épeautre
- 20 g de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 11515 kJ / 2715 kcal
- Protein
- 98 g
- Sacharidy
- 540 g
- Tuk
- 11 g
Alternativní recepty
Pain noir aux graines
2 godz. 45 min
Pain maison au maïs
2 godz. 30 min
Pain brioché à la fleur d'oranger
3 Std. 15 Min
Pain aux différents fruits secs
2 godz. 55 min
Pain en cocotte à la châtaigne
4h 30min
Pain de seigle
4h 10min
Soda bread irlandais
45 Min
Pain à la farine d'épeautre
3h
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3 Std. 20 Min
Pain moelleux, abricots, raisins au miel d'été
1 Std. 40 Min
Pain cocotte seigle et épautre
2h 40 min
Pain d'épeautre aux graines
6h 10 min