Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- 400 g de patate douce, en cubes
- 320 g d'eau minérale
- 1 c. à soupe de miel
- 125 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s")
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine T 65, et un peu pour fariner
- 150 g de farine de petit épeautre
- 20 g de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 11515 kJ / 2715 kcal
- Protein
- 98 g
- Sacharidy
- 540 g
- Tuk
- 11 g
Alternativní recepty
Lait d'avoine
1 Std. 10 Min
Pain d'épeautre aux graines
6h 10min
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3h 20min
Pain aux cranberries, sarrasin et noisettes
6h 10min
Baguette au sarrasin
15 godz. 25 min
Pizza aux patates douces
1 Std. 5 Min
Pain au levain
17h
Pain de seigle
4hod. 10min
Briochettes coco à la vapeur
2 Std. 10 Min
Miche de petit épeautre
3h 35min
Pain maison au maïs
2sa 30 dk
Baguette tradition
15 godz. 25 min