![Mushroom and white wine cream sauce Mushroom and white wine cream sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F4928E18-5E24-4232-8B19-B045DD5349AF/Derivates/9ba80c4f-949e-444b-9b15-2a6d1733d91a.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 g dried porcini mushrooms
- 230 g water
- 100 g fresh portobello mushrooms, cut into pieces
- 50 g unsalted butter, chilled and cut into pieces
- 60 g eschalots, cut into halves
- 120 g dry white wine
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 125 g pouring (whipping) cream
- 25 g plain flour
- ¼ - ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 600 g
- Kalorie
- 3971.3 kJ / 945.5 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 87.6 g
- Nasycený tuk
- 56.8 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 1659 mg
Alternativní recepty
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3h 15min
Caramelised onion jam gravy
2h 5min
Rosemary and eschalot gravy
30 Min
Pocket roast beef with seeded mustard sauce
1h 30min
Traditional gravy
25 Min
Glazed carrots with honey
1 Std. 10 Min
Sous vide scrambled eggs
35min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 Std.
Mashed potatoes for two
30 Min
Mushroom sauce
20 min
Silky sweet potato mash
25 Min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15 Min