
Zařízení & příslušenství
Mushroom and white wine cream sauce
Příprava 10min
Celkový 30min
600 g
Suroviny
-
dried porcini mushrooms12 g
-
water230 g
-
fresh portobello mushrooms cut into pieces100 g
-
unsalted butter chilled and cut into pieces50 g
-
eschalots cut into halves60 g
-
dry white wine120 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
pouring (whipping) cream125 g
-
plain flour25 g
-
salt¼ - ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Nutriční hodnoty na 600 g
Kalorie
945.5 kcal /
3971.3 kJ
Protein
13 g
Tuk
87.6 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
3.9 g
Nasycený tuk
56.8 g
Sodík
1659 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Thickening with TM6
19 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland