Zařízení & příslušenství
Mushroom and white wine cream sauce
Příprava 10min.
Celkový 30min.
600 g
Suroviny
-
dried porcini mushrooms12 g
-
water230 g
-
fresh portobello mushrooms cut into pieces100 g
-
unsalted butter chilled and cut into pieces50 g
-
eschalots cut into halves60 g
-
dry white wine120 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
pouring (whipping) cream125 g
-
plain flour25 g
-
salt¼ - ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 600 g
Sodík
1659 mg
Protein
13 g
Kalorie
3971.3 kJ /
945.5 kcal
Tuk
87.6 g
Vláknina
3.9 g
Nasycený tuk
56.8 g
Sacharidy
27 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Thickening with TM6
19 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1hod.
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min.
Sunday lamb roast (MEATER®)
1hod. 55min.
Cauliflower gratin
1hod.
Whipped egg whites
10min.
Mushroom sauce
20min.
Mussels in white wine and cream sauce
45min.
Mystery soup
45min.
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40min.
Steamed asparagus with caper crumbs
30min.
Mashed potatoes for two
30min.
Cauliflower soup with bacon dust
35min.