Mushroom and white wine cream sauce

Mushroom and white wine cream sauce

4.5 55 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
600 g

Suroviny

  • dried porcini mushrooms
    12 g
  • water
    230 g
  • fresh portobello mushrooms cut into pieces
    100 g
  • unsalted butter chilled and cut into pieces
    50 g
  • eschalots cut into halves
    60 g
  • dry white wine
    120 g
  • Chicken stock paste (see Tips)
    1 tsp
  • pouring (whipping) cream
    125 g
  • plain flour
    25 g
  • salt
    ¼ - ½ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 600 g

Sodík 1659 mg
Protein 13 g
Kalorie 3971.3 kJ / 945.5 kcal
Tuk 87.6 g
Vláknina 3.9 g
Nasycený tuk 56.8 g
Sacharidy 27 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...