Mushroom and white wine cream sauce

Mushroom and white wine cream sauce

4.5 53 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 30min
600 g

Suroviny

  • dried porcini mushrooms
    12 g
  • water
    230 g
  • fresh portobello mushrooms cut into pieces
    100 g
  • unsalted butter chilled and cut into pieces
    50 g
  • eschalots cut into halves
    60 g
  • dry white wine
    120 g
  • Chicken stock paste (see Tips)
    1 tsp
  • pouring (whipping) cream
    125 g
  • plain flour
    25 g
  • salt
    ¼ - ½ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches

Nutriční hodnoty na 600 g

Kalorie 945.5 kcal / 3971.3 kJ
Protein 13 g
Tuk 87.6 g
Sacharidy 27 g
Vláknina 3.9 g
Nasycený tuk 56.8 g
Sodík 1659 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...