Mushroom and white wine cream sauce
TM6

Mushroom and white wine cream sauce

4.6 (50 hodnocení)

Suroviny

  • 12 g dried porcini mushrooms
  • 230 g water
  • 100 g fresh portobello mushrooms, cut into pieces
  • 50 g unsalted butter, chilled and cut into pieces
  • 60 g eschalots, cut into halves
  • 120 g dry white wine
  • 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 125 g pouring (whipping) cream
  • 25 g plain flour
  • ¼ - ½ tsp salt
  • 2 pinches ground black pepper

Nutriční hodnoty
na 600 g
Kalorie
3971.3 kJ / 945.5 kcal
Protein
13 g
Sacharidy
27 g
Tuk
87.6 g
Nasycený tuk
56.8 g
Vláknina
3.9 g
Sodík
1659 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty