Zařízení & příslušenství
Mushroom and white wine cream sauce
Příprava 10min.
Celkový 30min.
600 g
Suroviny
-
dried porcini mushrooms12 g
-
water230 g
-
fresh portobello mushrooms cut into pieces100 g
-
unsalted butter chilled and cut into pieces50 g
-
eschalots cut into halves60 g
-
dry white wine120 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
pouring (whipping) cream125 g
-
plain flour25 g
-
salt¼ - ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 600 g
Sodík
1659 mg
Protein
13 g
Kalorie
3971.3 kJ /
945.5 kcal
Tuk
87.6 g
Vláknina
3.9 g
Nasycený tuk
56.8 g
Sacharidy
27 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Thickening with TM6
19 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 Min
Sous-vide Ossobuco
12 Std. 40 Min
Sous-Vide Osso Buco
12 Std. 40 Min
Sautéed turkey cubes
15 Min
Barbecue onions (500 g)
45 Min
Browned onions (200 g)
20 Min
Sausage sizzle with beer braised onions
1 Std. 15 Min
Potato and porcini mushroom soup
30 Min
Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 Std.
Rosemary and bacon stuffed onions
1 Std. 50 Min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1 Std. 15 Min
Taleggio cheese sauce
10 Min