Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 g dried porcini mushrooms
- 230 g water
- 100 g fresh portobello mushrooms, cut into pieces
- 50 g unsalted butter, chilled and cut into pieces
- 60 g eschalots, cut into halves
- 120 g dry white wine
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 125 g pouring (whipping) cream
- 25 g plain flour
- ¼ - ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 600 g
- Kalorie
- 3971.3 kJ / 945.5 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 87.6 g
- Nasycený tuk
- 56.8 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 1659 mg
Alternativní recepty
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Mystery soup
45 min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min
Saffron and cardamom poached pears
40min
Meatloaf with mushroom sauce
1 godz. 15 min
Cauliflower gratin
1 godz.
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Rosemary and eschalot gravy
30 min
Scallops with pea purée
25min
Mushroom sauce
20min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 godz.