
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 g dried porcini mushrooms
- 230 g water
- 100 g fresh portobello mushrooms cut into pieces
- 50 g unsalted butter chilled and cut into pieces
- 60 g eschalots cut into halves
- 120 g dry white wine
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 125 g pouring (whipping) cream
- 25 g plain flour
- ¼ - ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 600 g
- Kalorie
- 945.5 kcal / 3971.3 kJ
- Protein
- 13 g
- Tuk
- 87.6 g
- Sacharidy
- 27 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Nasycený tuk
- 56.8 g
- Sodík
- 1659 mg
Alternativní recepty
Cauliflower gratin
1 Std.
Cream of mushroom soup
20 Min
Boiled eggs
20 Min
Silky sweet potato mash
25 Min
Scotch eggs
50 Min
Sunday lamb roast (MEATER®)
1 Std. 55 Min
Gruyère salmon patties with salad
1 Std. 20 Min
Savoury crêpes
45 Min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 Std.
Rosemary and eschalot gravy
30 Min
Mashed potatoes for two
30 Min
Cauliflower soup with bacon dust
35 Min