Kompatibilní verze
Petto d'anatra con salsa alle more e purè di sedano rapa
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Petto d'anatra
- 4 petti d'anatra con la pelle (circa 170 g cad.)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato
Salsa di more
- 250 g di more
- 30 g di zucchero
Purè di sedano rapa
- 800 g di sedano rapa a pezzi (2 cm)
- 1200 g di acqua
- 50 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2107 kJ / 504 kcal
- Protein
- 51 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 22 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Sodík
- 801 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baccalà alla veneziana con polenta
1 Std. 45 Min
Filet mignon alle mele e Roquefort
25 min
Involtini di branzino con crema di cime di rapa
1j
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1j
Petto d’anatra con pere e nocciole
1j 30 menit
Salmone con salsa bernese e asparagi
50 menit
Gazpacho prosciutto e melone
2j 10 menit
Branzino al lime e pistacchi
30 min
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1j
Filetto di maiale in salsa alle ciliegie
1j 30 menit
Purè di sedano rapa
35 Min
Filetto di maiale ripieno (TM5)
1h 10 min