Kompatibilní verze
Petto d'anatra con salsa alle more e purè di sedano rapa
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Petto d'anatra
- 4 petti d'anatra con la pelle (circa 170 g cad.)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato
Salsa di more
- 250 g di more
- 30 g di zucchero
Purè di sedano rapa
- 800 g di sedano rapa a pezzi (2 cm)
- 1200 g di acqua
- 50 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2107 kJ / 504 kcal
- Protein
- 51 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 22 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Sodík
- 801 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Purè di topinambur e cioccolato bianco
50 min
Purè di sedano rapa
35min
Filetto di maiale in salsa alle ciliegie
1 Std. 30 Min
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1h
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1 Std. 40 Min
Coda di rospo croccante su purea nera
1h 50min
Filetto di coniglio con salsa alle prugne
2 Std.
Salmone glassato miele e senape
30min
Salsa tartara
10 min
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1h
Salmone con salsa bernese e asparagi
50 min
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1h