Kompatibilní verze
Petto d'anatra con salsa alle more e purè di sedano rapa
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Petto d'anatra
- 4 petti d'anatra con la pelle (circa 170 g cad.)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato
Salsa di more
- 250 g di more
- 30 g di zucchero
Purè di sedano rapa
- 800 g di sedano rapa a pezzi (2 cm)
- 1200 g di acqua
- 50 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2107 kJ / 504 kcal
- Protein
- 51 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 22 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Sodík
- 801 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Purè di sedano rapa
35min
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1h 40min
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1h 30min
Filetto di manzo con salsa al vino rosso e ginepro
2h
Filet mignon alle mele e Roquefort
25min
Pancia di maiale con composta di mele
8h 30min
Purè di topinambur e cioccolato bianco
50min
Capesante al profumo di arancia
1h 10min
Salmone in salsa al curry con anelli di porro croccante
1h
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1h 30min
Cachupa de peixe
50min
Tartare di manzo con salsa aromatica
20min