Kompatibilní verze
Vellutata di indivia belga con pere caramellate e coriandolo (di Mirko Ronzoni)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di scalogno
- 110 g di burro belga a pezzi
- 350 g di indivia belga a pezzi + q.b. per decorare
- 60 g di vino bianco, preferibilmente biologico
- 70 g di succo di pera, preferibilmente biologico
- 100 g di brodo vegetale
- 150 g di panna di soia
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 pere Kaiser, private del torsolo e a fettine
- 1 cucchiaio di zucchero di canna
- 100 g di grappa
- 70 g di anacardi tostati, tritati grossolanamente
- ½ mazzetto di coriandolo fresco tritato grossolanamente
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1452 kJ / 347 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di cipolle
1 Std.
Zuppa di cipolle di Cannara
1 Std.
Vellutata ai baccelli di piselli
35 Min
Gazpacho di carote
10min
Moqueca
1 Std. 20 Min
Vellutata alle nocciole
1 Std.
Gazpacho feta e cetrioli
1 Std. 10 Min
Smoothie papaya, menta e peperoncino
10min
Crema di zucchine e anacardi raw
20 Min
Aperitivo analcolico al cetriolo e zenzero
15min
Hummus di castagne a l'orientale
3h
Vellutata di cavoletti di Bruxelles e lattuga
50min