Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di acqua
- 1 dado per brodo di pollo
- 400 g di topinambur, pelato e a pezzi (2-3 cm)
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 30 g di burro a pezzi
- 30 - 40 g di cioccolato bianco a pezzi
- olio extravergine di oliva, a piacere
- cerfoglio fresco, le foglioline lavate, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1184 kJ / 285 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 22.8 g
- Tuk
- 19.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di zucca e scampi
2小时
Vellutata di zucca, arancia e mandorle
40min
Vellutata al cavolo viola e kefir
50 min
Crema di asparagi e curcuma
35min
Vellutata di topinambur e salvia
50 min
Gazpacho indiano
2 Std. 10 Min
Crema di barbabietola
10 min
Salmone marinato alla barbabietola rossa
8h 40min
Vellutata di castagne con porcini
50 min
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1h
Crema di barbabietole con quenelle alle erbe aromatiche
1h 10min
Crema di topinambur e tartufo
55 Min