Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di acqua
- 1 dado per brodo di pollo
- 400 g di topinambur, pelato e a pezzi (2-3 cm)
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 30 g di burro a pezzi
- 30 - 40 g di cioccolato bianco a pezzi
- olio extravergine di oliva, a piacere
- cerfoglio fresco, le foglioline lavate, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1184 kJ / 285 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 22.8 g
- Tuk
- 19.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di zucca allo yogurt greco
50 min
Vellutata fredda di pomodorini e avocado
20min
Petto d’anatra con pere e nocciole
1h 30min
Gazpacho di barbabietola con formaggio di capra e noci
15min
Vellutata di carote viola
45 min
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1h
Filetto di coniglio con salsa alle prugne
2h
Purè di sedano rapa
35 min
Filetto di manzo con salsa al vino rosso e ginepro
2h
Crema di asparagi e curcuma
35 min
Crema di topinambur e tartufo
55 min
Vellutata di topinambur e salvia
50 min