Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di cipolla a metà
- 70 g di sedano rapa, pelato e a pezzi (3 cm)
- 50 g di porro, la parte bianca, a pezzi (3 cm)
- 400 g di rapa bianca, pelata e a pezzi (3 cm)
- 20 g di burro
- 700 g di acqua
- 2 dadi per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 100 g di panna (min. 30% di grassi) fresca
- 10 g di zucchero
- 1 cucchiaino di zenzero secco macinato
- 10 g di erba cipollina fresca a rondelle sottili
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1139 kJ / 275 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 22 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di cavolfiore
50min
Vellutata di zucca e mela cotogna
1h
Vellutata di porri
40min
Vellutata di verza al vino bianco
50min
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50min
Crema di finocchi
35 Min
Zuppa di cavolo cappuccio
50min
Zuppa del nord
1h 10min
Purè di sedano rapa
35 Min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50min
Zuppa di sedano rapa e porri con funghi
30min
Vellutata di topinambur e salvia
50min