Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di cipolla a metà
- 70 g di sedano rapa, pelato e a pezzi (3 cm)
- 50 g di porro, la parte bianca, a pezzi (3 cm)
- 400 g di rapa bianca, pelata e a pezzi (3 cm)
- 20 g di burro
- 700 g di acqua
- 2 dadi per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 100 g di panna (min. 30% di grassi) fresca
- 10 g di zucchero
- 1 cucchiaino di zenzero secco macinato
- 10 g di erba cipollina fresca a rondelle sottili
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1139 kJ / 275 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 22 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di sedano rapa e porri con funghi
30min
Zuppa di cavolo cappuccio
50 min
Purè di sedano rapa
35min
Porri in crema delicata
35min
Patate alla curcuma e cavolo nero su crema di rapa
1 Std. 30 Min
Zuppa di verdure
30min
Purè di mele e sedano rapa
55 Min
Zuppa del nord
1 Std. 10 Min
Contorno di cavolo riccio al cocco
25min
Crema di barbabietole con quenelle alle erbe aromatiche
1 Std. 10 Min
Cavolo rosso stufato
45min
Vellutata di topinambur e salvia
50 min