Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di cipolla a metà
- 70 g di sedano rapa, pelato e a pezzi (3 cm)
- 50 g di porro, la parte bianca, a pezzi (3 cm)
- 400 g di rapa bianca, pelata e a pezzi (3 cm)
- 20 g di burro
- 700 g di acqua
- 2 dadi per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 100 g di panna (min. 30% di grassi) fresca
- 10 g di zucchero
- 1 cucchiaino di zenzero secco macinato
- 10 g di erba cipollina fresca a rondelle sottili
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1139 kJ / 275 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 22 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema di cavolo nero e cannellini
50 min
Zuppa di cipolle
1h
Vellutata di zucca e mela cotogna
1h
Vellutata di cavolfiore
50 min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 min
Vellutata di verza al vino bianco
50 min
Zuppa del nord
1h 10min
Zuppa di sedano rapa e porri con funghi
30 min
Radicchio in saor
3h 45 phút
Vellutata di topinambur e salvia
50 min
Purè di sedano rapa con crumble di pomodori secchi
50 min
Vellutata fredda patate, topinambur e porri
2小时