Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di ceci, secchi
- 1000 g di acqua, + q.b. per l'ammollo
- 1 cucchiaino di sale
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di semi di cumino
- 1 cucchiaino di semi di senape nera
- ½ cipolla rossa
-
2 - 4
peperoncini "occhio d'uccello" secchi, privati dei semi a piacere
nebo 2 - 4 peperoncini rossi piccanti, freschi, privati dei semi a piacere - 1 cucchiaino di semi di finocchi
- 1 cucchiaio di scaglie di cocco non zuccherato
- 12 foglie di curry fresche
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 601 kJ / 143 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fagioli rossi in umido
1h 20min
Curry di lenticchie alla cingalese (Dahl)
30 Min
Riso pilaf boliviano
55min
Zuppa di noodles vegetariana alla vietnamita
1h 20min
Zuppa di tofu e verdure
50min
Riso Kashmiri
30 Min
Zuppa di miso con verdure
30 Min
Lenticchie nere (Dahl Makhani)
8hod. 50min
Chili (vegan)
40 Min
Cavolfiore tikka masala
30 Min
Fave in umido
1 Std.
Lenticchie all'indiana
35min