Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di ceci, secchi
- 1000 g di acqua, + q.b. per l'ammollo
- 1 cucchiaino di sale
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di semi di cumino
- 1 cucchiaino di semi di senape nera
- ½ cipolla rossa
-
2 - 4
peperoncini "occhio d'uccello" secchi, privati dei semi a piacere
nebo 2 - 4 peperoncini rossi piccanti, freschi, privati dei semi a piacere - 1 cucchiaino di semi di finocchi
- 1 cucchiaio di scaglie di cocco non zuccherato
- 12 foglie di curry fresche
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 601 kJ / 143 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fagioli rossi in umido
1 godz. 20 min
Melanzane in salsa di miso (Nasu dengaku)
1 godz.
Lenticchie all'indiana
35min
Zuppa di noodles vegetariana alla vietnamita
1 godz. 20 min
Couscous di cavolfiore (vegan)
15min
Chutney al cocco e coriandolo
45 min
Hummus di fave (vegan)
45 min
Insalata di bieta e lenticchie con papaya e feta
25min
Pilaf di lenticchie e bulgur con la zucca
1 godz.
Zuppa di soia gialla
10h 35 min
Verdure al curry
1 godz.
Zuppa di miso con soba
55min