Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 hígado crudo de pato (500 - 600 g)
- ½ cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta molida
- 1 cucharada de oporto
- 2 cucharadas de brandy
- 500 g de agua (para el vapor)
- 500 g de cubitos de hielo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 571 kJ / 137 kcal
- Protein
- 19.32 g
- Sacharidy
- 1.28 g
- Tuk
- 5.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1h 10min
Patatas rellenas de setas y foie con salsa de trufa
1h 40min
Foie gras (al vacío)
72h
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45min
Vichyssoise
2 Std. 20 Min
Bechamel
15min
Macarons de tomate con mantequilla de anchoas
4 Std. 20 Min
Bombones de gambón y su bisque
1ωρ. 50 λεπτ.
Boletus con foie en papillote
30 Min
Mousse de foie y queso de cabra con manzanas caramelizadas
5h 45min
Coulis de fruta
10 Min
Salsa bearnesa
15min