![Foie de pato Foie de pato](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C71EBA97-5FCC-46D3-BF7F-085C3120DDBE/Derivates/516EE49F-8AE3-46B9-9B06-42A4127501E6.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 hígado crudo de pato (500 - 600 g)
- ½ cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta molida
- 1 cucharada de oporto
- 2 cucharadas de brandy
- 500 g de agua (para el vapor)
- 500 g de cubitos de hielo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 571 kJ / 137 kcal
- Protein
- 19.32 g
- Sacharidy
- 1.28 g
- Tuk
- 5.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Claras montadas
5min
Coulis de fruta
10 min
Salsa de Pedro Ximénez
35 min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45 min
Canelones
13 godz. 30 min
Bechamel
15 min
Patatas rellenas de setas y foie con salsa de trufa
1h 40min
Foie gras (al vacío)
72h
Sofrito de cebolla y ajo
10 min
Mousse de foie y queso de cabra con manzanas caramelizadas
5hod. 45min
Salsa bearnesa
15 min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1 godz. 10 min