Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 hígado crudo de pato (500 - 600 g)
- ½ cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta molida
- 1 cucharada de oporto
- 2 cucharadas de brandy
- 500 g de agua (para el vapor)
- 500 g de cubitos de hielo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 571 kJ / 137 kcal
- Protein
- 19.32 g
- Sacharidy
- 1.28 g
- Tuk
- 5.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dorada a la sal
35min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45min
Canelones
13h 30min
Vichyssoise
2 godz. 20 min
Sorbete de limón
8 godz. 30 min
Foie gras (al vacío)
72 Std.
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25 Std.
Terrinas de foie trufado
74h
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1 godz. 10 min
Tejas de almendra
12 godz. 50 min
Claras montadas
5 min
Bechamel
15 Min