Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g d'huile végétale
- 300 g d'oignons, coupés en quartiers
- 30 g de beurre
- 300 g de fond de volaille
- 20 g de crème, env. 18% m.g.
- 30 g de farine de blé
- ½ - 1 c. à café de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 398 kJ / 94.9 kcal
- Protein
- 1.1 g
- Sacharidy
- 5.6 g
- Tuk
- 7.6 g
- Nasycený tuk
- 3.9 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 256.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Faire sauter 200 g de poires
15min
Sauce hollandaise
15min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1 godz. 5 min
Dorer 250 g de porc en lanières
15min
Sauce aurore (béchamel à la tomate)
15min
Sauce hollandaise
15min
Dorer 250 g d'échalotes
25 min
Dorer légèrement ail et oignons
20 min
Dorer 200 g d'oignons
25 min
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
20 min
Rissoler des oignons
20 min
Rissoler des échalotes
20 min