Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g d'épaule de porc, désossée et coupée en deux (4-5 cm d'épaisseur)
- 1500 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1816 kJ / 434 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 33 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 148 mg
Alternativní recepty
Burger au porc effiloché
6h 20 min
Cuisses de poulet sous-vide
1 godz. 30 min
Sous-vide filets de poulet
1h 55min
Osso-buco cuisson lente
1h 50min
Sous-vide joues de porc
8h 30min
Caramel liquide
25 min.
Pâtes fraîches
1h
Agneau à la méditerranéenne cuisson lente
6 godz. 45 min
Ballotine de poulet sous-vide, sauce au poivron rouge
2 godz. 10 min
Caramel de base
25 min.
Sauce caramel au whisky
35 Min
La daube niçoise cuisson lente
13hod. 20min