
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g d'épaule de porc, désossée et coupée en deux (4-5 cm d'épaisseur)
- 1500 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 434 kcal / 1816 kJ
- Protein
- 35 g
- Tuk
- 33 g
- Sacharidy
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Sodík
- 148 mg
Alternativní recepty
Cuisses de poulet sous-vide
1 Std. 30 Min
Sous-vide filets de poulet
1 Std. 55 Min
Sous-vide médaillons de veau
1 Std. 55 Min
Sous-vide côte de bœuf, désossée
2 Std. 25 Min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1 Std. 5 Min
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1 Std. 20 Min
Dorer des oignons avec des lanières de porc
15 Min
Boulettes de viande à la sauce tomate
3 Std. 40 Min
Caramel de base
25 Min
Chili con carne cuisson lente
5 Std. 5 Min
Saumon teriyaki sous-vide
1 Std. 20 Min
Effiloché de porc à la sauce barbecue et coleslaw
6 Std. 30 Min