Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g d'épaule de porc, désossée et coupée en deux (4-5 cm d'épaisseur)
- 1500 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1816 kJ / 434 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 33 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 148 mg
Alternativní recepty
Sous-vide filets de poulet
1h 55min
Sous-vide médaillons de veau
1h 55min
Sous-vide crevettes décortiquées, de taille moyenne
50 Min
Gâteau au caramel
3h 50min
Ragoût de dinde à la crème et aux champignons
4hod.
Caramel liquide
25min
Côtes de porc à cuisson lente aigre-douce
2 Std. 25 Min
Cuisses de poulet sous-vide
1h 30min
Goulasch de bœuf cuisson lente
2h 45min
Dorer 250 g d'échalotes
25min
Sous-vide côte de bœuf, désossée
2 Std. 25 Min
Dorer de l'agneau en cubes
15min