Sous-vide épaule de porc, désossée

Sous-vide épaule de porc, désossée

4.1 9 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 12hod. 25min.
4 portions

Suroviny

  • 800 g d'épaule de porc, désossée et coupée en deux (4-5 cm d'épaisseur)
  • 1500 g d'eau
  • 30 g de jus de citron

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 148 mg
Protein 35 g
Kalorie 1816 kJ / 434 kcal
Tuk 33 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 13 g
Sacharidy 0 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...