Poisson sauce gombo
TM5 TM6

Poisson sauce gombo

2.5 (6 hodnocení)

Suroviny

  • 2300 g d'eau
  • 100 g de vinaigre
  • 500 g de gombos verts frais
  • 2 gousses d'ail
  • 80 g d'oignon, coupé en deux
  • 15 g de gingembre frais
  • ½ c. à café de bicarbonate de sodium
  • 200 g de haddock, coupé en morceaux
  • 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
  • 800 g de filets de poisson blanc (6 filets), type cabillaud ou églefin
  • 6 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
718.2 kJ / 170 kcal
Protein
33.8 g
Sacharidy
3.3 g
Tuk
1.5 g
Vláknina
2.3 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty