Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2300 g d'eau
- 100 g de vinaigre
- 500 g de gombos verts frais
- 2 gousses d'ail
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 15 g de gingembre frais
- ½ c. à café de bicarbonate de sodium
- 200 g de haddock, coupé en morceaux
- 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 800 g de filets de poisson blanc (6 filets), type cabillaud ou églefin
- 6 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 718.2 kJ / 170 kcal
- Protein
- 33.8 g
- Sacharidy
- 3.3 g
- Tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Accras de julienne
45 Min
Blaff de légumes
35min
Soupe de champignons, escalope de dinde et légumes vapeur
45 Min
Noix de saint-jacques, champignons à la noisette
1 Std. 30 Min
Bar vapeur, sauce à la mangue et légumes d’hiver
55 Min
Poisson vapeur, salade de quinoa et tomate
1h
Sauce blanche
10 Min
Gratin dauphinois à la crème de céleri-rave et pavé de saumon
1h 15min
Maquereaux sauce au citron et brocolis
45 Min
Saumon aux épices et pommes de terre
40min
Poisson aux légumes vapeur et coquillages
1 Std. 25 Min
Quiche poireau-saumon, pâte aux graines de lin
1 Std. 35 Min