Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 hauts de cuisse de poulet, avec peau et os (180 g chacun, 3 cm d'épaisseur)
- 1400 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 1 c. à soupe de beurre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1020 kJ / 244 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 119 mg
Alternativní recepty
Dorer du poivron rouge et des oignons avec des lanières de bœuf
25 min.
Sous-vide filets de poulet
1h 55min
Sous-vide épaule de porc, désossée
12u. 25min
Sous-vide joues de porc
8h 30min
Sous-vide côtes de porc
2 Std. 50 Min
Sous-vide médaillons de veau
1h 55min
Cuisson du riz basmati
35 Min
Cuisson du riz long blanc
35 Min
Cuisses de poulet et riz, sauce au poivron rouge
4 godz. 45 min
Dorer de l'agneau en cubes
15 Min
Ballotine de poulet sous-vide, sauce au poivron rouge
2 godz. 10 min
Caramel de base
25 min.