Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 côtes de porc avec os (350 g chacun, 3,5 cm d'épaisseur)
- 1400 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 1 c. à soupe de beurre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2181 kJ / 521 kcal
- Protein
- 77 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 228 mg
Alternativní recepty
Caramel de base
25 min
Sous-vide filets de poulet
1 godz. 55 min
Filet de porc en robe de lard et beurre aromatisé
1 Std. 45 Min
Rissoler lardons et champignons
20 min
Saumon teriyaki sous-vide
1 Std. 20 Min
Sous-vide magrets de canard
2 Std.
Ragoût de dinde à la crème et aux champignons
4h
Côte de porc sous-vide et salade de pommes
2h 40 min
Caramel liquide
25 min
Cuisses de poulet sous-vide
1 Std. 30 Min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1h 5min
Magret de canard, sauce aigre-douce à la cerise (cuisson sous-vide)
2 godz. 30 min