Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 côtes de porc avec os (350 g chacun, 3,5 cm d'épaisseur)
- 1400 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 1 c. à soupe de beurre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2181 kJ / 521 kcal
- Protein
- 77 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 228 mg
Alternativní recepty
Cuisses de poulet sous-vide
1h 30 min
Yaourt au caramel (nouvelle recette)
12h
Sous-vide filets de poulet
1 Std. 55 Min
Ragoût de dinde à la crème et aux champignons
4h
Osso-buco cuisson lente
1h 50min
Sous-vide joues de porc
8 godz. 30 min
Yaourt aux fruits rouges
12h 20min
Yaourt nature au Varoma
12h
Goulasch de bœuf cuisson lente
2u. 45min
Sous-vide magrets de canard
2u.
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1u. 20min
Caramel de base
25min