Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 côtes de porc avec os (350 g chacun, 3,5 cm d'épaisseur)
- 1400 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 1 c. à soupe de beurre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2181 kJ / 521 kcal
- Protein
- 77 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 228 mg
Alternativní recepty
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1h 5min
Sous-vide magrets de canard
2h
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1 Std. 20 Min
Sous-vide épaule de porc, désossée
12 Std. 25 Min
Sous-vide médaillons de veau
1 Std. 55 Min
Sous-vide côte de bœuf, désossée
2 godz. 25 min
Sous-vide crevettes décortiquées, de taille moyenne
50min
Côte de porc sous-vide et salade de pommes
2 Std. 40 Min
Caramel de base
25min
Cuisses de poulet sous-vide
1h 30min
Saumon et salade de pomme et fenouil
1 Std. 20 Min
Sous-vide filets de poulet
1 Std. 55 Min