Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de garbanzos cocidos lavados y escurridos
- 1 hueso de jamón (150 g)
- 1 hueso de caña (100 g)
- 250 g de carne de ternera en trozos (falda o morcillo)
- 100 g de tocino fresco
- 1800 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 1 morcilla de cebolla (100 g)
- 1 chorizo semicurado (100 g)
- 200 g de zanahoria pelada y cortada en trozos
- 200 g de patata pelada y cortada en trozos
- ¼ de repollo blanco cortado en 2 o 3 trozos
- 250 g de muslos de pollo con piel
- 2 dientes de ajo
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- ½ cucharadita de pimentón dulce
- agua hasta llegar a la marca de 1,5 l (si fuera necesario)
- 50 g de fideos finos (cabellín)
-
1
ramita de hierbabuena fresca
nebo 1 ramita de menta fresca
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2653 kJ / 634 kcal
- Protein
- 34.15 g
- Sacharidy
- 31.7 g
- Tuk
- 41.25 g
Alternativní recepty
Patatas guisadas con costillas de cerdo adobadas
1 godz.
Alitas de pollo al ajillo
30min
Lentejas guisadas
50min
Cocido madrileño
2 godz. 15 min
Macarrones con tomate y chorizo
25min
Judías blancas con chorizo
40min
Albóndigas en salsa española
55 min
Lentejas estofadas
3h 45min
Cocido madrileño para dos
2 godz.
Arroz a la cubana
1 godz.
Albóndigas con salsa de tomate
45min
Judías blancas con patatas y compango
1 godz. 35 min