Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de garbanzos cocidos lavados y escurridos
- 1 hueso de jamón (150 g)
- 1 hueso de caña (100 g)
- 250 g de carne de ternera en trozos (falda o morcillo)
- 100 g de tocino fresco
- 1800 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 1 morcilla de cebolla (100 g)
- 1 chorizo semicurado (100 g)
- 200 g de zanahoria pelada y cortada en trozos
- 200 g de patata pelada y cortada en trozos
- ¼ de repollo blanco cortado en 2 o 3 trozos
- 250 g de muslos de pollo con piel
- 2 dientes de ajo
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- ½ cucharadita de pimentón dulce
- agua hasta llegar a la marca de 1,5 l (si fuera necesario)
- 50 g de fideos finos (cabellín)
-
1
ramita de hierbabuena fresca
nebo 1 ramita de menta fresca
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2653 kJ / 634 kcal
- Protein
- 34.15 g
- Sacharidy
- 31.7 g
- Tuk
- 41.25 g
Alternativní recepty
Judías blancas con patatas y compango
1 Std. 35 Min
Cocido madrileño
2 godz. 15 min
Macarrones con tomate y chorizo
25min
Arroz a la cubana
1h
Judías blancas con chorizo
40min
Albóndigas en salsa española
55 Min
Lentejas estofadas
3h 45 min
Patatas guisadas con costillas de cerdo adobadas
1h
Cocido maragato
3h 50min
Cocido madrileño para dos
2 Std.
Lentejas guisadas
50min
Albóndigas con salsa de tomate
45 Min