Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de cebolla cortada en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharada de pimentón dulce
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos
- 700 g de agua (y algo más si fuera necesario)
- 250 g de espinacas congeladas (descongeladas y escurridas)
- 1 hoja de laurel seca
- 1 pastilla de caldo Avecrem Pescado Gallina Blanca
- 250 g de bacalao en salazón remojado y desalado (desmigado)
- sal (ajuste a su gusto)
- 2 huevos duros
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1259 kJ / 301 kcal
- Protein
- 16.05 g
- Sacharidy
- 12.8 g
- Tuk
- 20.65 g
Alternativní recepty
Potaje de Cuaresma con langostinos
50 min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45 min
Guiso de judías blancas con sepia
50 min
Potaje de sepia con garbanzos
40 min
Marmitako de caballa
50 min
Pisto
45 min
Fideuá de verduras
40 min
Judías blancas con chorizo
40 min
Lentejas estofadas
3h 45min
Judías blancas a la hortelana
45 min
Fabes con almejas
30 min
Arroz meloso con verduras
1h