
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de cebolla cortada en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharada de pimentón dulce
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos
- 700 g de agua (y algo más si fuera necesario)
- 250 g de espinacas congeladas (descongeladas y escurridas)
- 1 hoja de laurel seca
- 1 pastilla de caldo Avecrem Pescado Gallina Blanca
- 250 g de bacalao en salazón remojado y desalado (desmigado)
- sal (ajuste a su gusto)
- 2 huevos duros
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1259 kJ / 301 kcal
- Protein
- 16.05 g
- Sacharidy
- 12.8 g
- Tuk
- 20.65 g
Alternativní recepty
Potaje de cuaresma con langostinos
50min
Lentejas estofadas
3hod. 45min
Sopa de pescado
55min
Sopa de ajo
40min
Fabes con almejas
30min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45min
Menú completo: pisto y lubina con patatas y huevos
50min
Judías blancas a la hortelana
45min
Guiso de judías blancas con sepia
50min
Arroz meloso con verduras
1hod.
Judías blancas con chorizo
40min
Pisto
45min