Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Pouletbrustfilets, in Würfeln (2-3 cm)
- 100 g Tikka-Paste (siehe Tipp)
- 40 g Ghee (siehe Tipp)
- 150 g Zwiebeln, geviertelt
- 20 g Ingwer, frisch, geschält, in Scheiben (2 mm)
- 10 g Koriander, frisch, abgezupft
- 3 Knoblauchzehen
- 2 grüne Chilischoten, halbiert, nach Wunsch entkernt
- 1 TL Salz
- 2 TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 2 TL Koriander, gemahlen
- ½ TL Kurkuma, gemahlen
- 100 g Wasser
- 70 g Tomatenpüree
- 500 g Vollrahm
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2642 kJ / 632 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 44 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panang-Curry
45min
Poulet mit Sesamsauce und Reis
40min
Tikka-Paste
1h
Schnelles Indian Butter Chicken
45min
Chicken Teriyaki
45min
Garam Masala (Gewürzmischung)
10min
New York Cheesecake
6h 30min
Thai-Nudelsuppe
35min
Koriander-Naan
1h 15min
Scharfes Ingwer-Poulet
45min
Pad Thai mit Poulet
20min
Pouletspiesse mit Erdnuss-Satay-Sauce
2h