Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Olivenöl zum Bestreichen
- 800 g Pouletbrust, ohne Haut, ohne Knochen, in Stücken (3 cm)
- 250 g Jasminreis
- 1000 g Wasser
- 2 TL Salz
- 180 g Rüebli, in Scheiben (5 mm)
- 100 g Kefen
- 1 Ei, verquirlt
- 60 g Maisstärke (z. B. Maizena)
- 2 TL Paprika edelsüss
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Reisessig
- 60 g Honig
- 20 g Sweet-Chili-Sauce
- 60 g Ketchup
- 30 g Vollrohrzucker
- 50 g Sojasauce
- 20 g Sesam
- 2 Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2984 kJ / 710 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 85 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 5.6 g
- Sodík
- 2304 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40min
Panang-Curry
45min
Schnelles Indian Butter Chicken
45min
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
45min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40min
Poulet-Stroganoff
50min
Chicken Teriyaki
45min
Stroganoff
45min
Schnelles Thai-Curry mit Poulet
40min
Crevetten Sweet and Sour
40min
Honig-Limetten-Poulet mit Reis
40min
Züri-Gschnätzlets
50min