Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- 400 g de filets de tacaud, sans la peau et désarêtés
- 4 œufs
- 200 g d'épinards frais, ébouillantés, bien essorés et séchés
- 200 g de carottes, coupées en morceaux
- 50 g de yaourt à la grecque
- 35 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 1 c. à café de sel
- 50 g d'échalotes
- ½ piment rouge
- 150 g de fromage frais, type Madame Loïk
- 2 avocats, coupés en morceaux
- 70 g de jus de citron fraîchement pressé
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 707.1 kJ / 168.1 kcal
- Protein
- 13.5 g
- Sacharidy
- 5.8 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 1.7 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 353.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Terrine de saumon aux épinards
2sa
Koulibiac
1 godz. 35 min
Petits flans de poisson
1 godz. 5 min
Galantine de poulet, sauce au yaourt et à l'aneth
3 godz. 25 min
Bûche de la mer
13h
Baeckeoffe aux poissons
1sa 45 dk
Rillettes de pétoncle
50min
Terrine de poisson légère, sauce tomate au basilic
1sa 45 dk
Petit flan de la mer en cocotte
40min
Cassolette de poissons
1h
Crumble de poisson
1h
Feuilleté tressé haddock et poireau
1sa 30 dk