
Kompatibilní verze
Parmentier de céleri, maquereau à la moutarde par d'Eric Guérin
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de céleri-rave coupé en gros morceaux
- 1 gousse d'ail
- 300 g de lait entier
- 250 g de maquereaux à la moutarde
- 300 g de pommes de terre coupées en rondelles
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 200 g crème liquide 30-40% m.g.
- 100 g de céleri-rave
- 100 g d'huile de pépins de raisin
- 1 jaune d'œuf
- 10 g de moutarde
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 466.7 kcal / 1936.7 kJ
- Protein
- 14 g
- Tuk
- 36.8 g
- Sacharidy
- 17.8 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Nasycený tuk
- 12.5 g
- Sodík
- 558.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de pomme de terre et céleri-rave
1hod. 10min
Kouign patatez à l'andouille
1hod. 5min
Parmentier au céleri et au haddock
1hod. 15min
Tarte de Savoie au chou
1hod. 30min
Colcannon irlandais
1hod. 10min
Tarte au navet et au cantal
1hod. 30min
Chou frisé à l'italienne
1hod. 50min
Chou rouge aux raisins secs et chorizo
35min
Gratin de pommes de terre et topinambours
12hod.
Bœuf tex mex au chou rouge
1hod. 5min
Parmentier de lieu noir
1hod. 20min
Quiche endive, moutarde et camembert
1hod. 30min