Kompatibilní verze
Parmentier de céleri, maquereau à la moutarde par d'Eric Guérin
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de céleri-rave, coupé en gros morceaux
- 1 gousse d'ail
- 300 g de lait entier
- 250 g de maquereaux à la moutarde
- 300 g de pommes de terre, coupées en rondelles
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 200 g crème liquide 30-40% m.g.
- 100 g de céleri-rave
- 100 g d'huile de pépins de raisin
- 1 jaune d'œuf
- 10 g de moutarde
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1936.7 kJ / 466.7 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 17.8 g
- Tuk
- 36.8 g
- Nasycený tuk
- 12.5 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 558.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Clafoutis à la rhubarbe
55 min
Quiche endive, moutarde et camembert
1 Std. 30 Min
Clafoutis de poivron rouge et jambon fumé
1 godz.
Tarte de Savoie au chou
1 Std. 30 Min
Kouign patatez à l'andouille
1h 5min
Courge spaghetti, poireau et champignons
1 godz. 40 min
Gratin de courge spaghetti à la merguez
1 Std. 35 Min
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1 godz.
Colcannon irlandais
1h 10min
Tatin d'endives
1 godz. 20 min
Chou rouge aux raisins secs et chorizo
35min
Bœuf tex mex au chou rouge
1h 5min