Kompatibilní verze
Parmentier de céleri, maquereau à la moutarde par d'Eric Guérin
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de céleri-rave, coupé en gros morceaux
- 1 gousse d'ail
- 300 g de lait entier
- 250 g de maquereaux à la moutarde
- 300 g de pommes de terre, coupées en rondelles
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 200 g crème liquide 30-40% m.g.
- 100 g de céleri-rave
- 100 g d'huile de pépins de raisin
- 1 jaune d'œuf
- 10 g de moutarde
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1936.7 kJ / 466.7 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 17.8 g
- Tuk
- 36.8 g
- Nasycený tuk
- 12.5 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 558.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chou rouge aux raisins secs et chorizo
35min
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1h
Colcannon irlandais
1h 10min
Couronne de légumes aux graines de courge
1h 20min
Tarte de Savoie au chou
1h 30min
Kouign patatez à l'andouille
1h 5min
Flan au potiron et aux pommes
3h 30min
Gratin de carotte, patate douce et châtaigne, crème au roquefort
1h
Parmentier de chou-fleur au saumon
1h 15min
Bœuf tex mex au chou rouge
1h 5min
Parmentier de boudin à la patate douce
50min
Baeckeoffe aux poissons
1h 45 min