Kompatibilní verze
Clafoutis aux tomates cerise, quenelle de fromage frais
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 gousse d'ail
- 10 g d'huile d'olive
- 320 g de fromage frais, type Madame Loïk
- 10 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- 10 feuilles de menthe fraîche, ciselées
- 400 g de lait
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- 2 œufs
- 40 g de gruyère râpé
- du sel, à ajuster en fonction des goûts
- du poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 16 tomates cerise
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1915.5 kJ / 461.5 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 38.8 g
- Nasycený tuk
- 9.5 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 408.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Œuf cocotte en Touraine
1 Std.
Clafoutis aux tomates cerise et au chèvre
1 Std.
Cake à la saucisse de Morteau
1 Std.
Poires gratinées bleu et noisettes
30 Min
Gratin rhubarbe et noix
45 Min
Gaspacho tomate-abricot
1 Std. 20 Min
Clafoutis aux tomates cerise, mozzarella et basilic
35 Min
Tarte au saint-nectaire
50 min
Clafoutis aux tomates et au pesto
40 Min
Pancakes aux champignons, mâche et ricotta
40 Min
Petit flan de chou-fleur aux saint-nectaire et curry
1 Std.
Œuf cocotte aux champignons et lardons, purée de carotte
1h 15min