Kompatibilní verze
Clafoutis aux tomates cerise, quenelle de fromage frais
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 gousse d'ail
- 10 g d'huile d'olive
- 320 g de fromage frais, type Madame Loïk
- 10 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- 10 feuilles de menthe fraîche, ciselées
- 400 g de lait
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- 2 œufs
- 40 g de gruyère râpé
- du sel, à ajuster en fonction des goûts
- du poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 16 tomates cerise
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1915.5 kJ / 461.5 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 38.8 g
- Nasycený tuk
- 9.5 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 408.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte au magret fumé
45 Min
Salade de tranches de magret roulées au chèvre
30 Min
Clafoutis de haricots verts au bacon
55 Min
Œufs farcis à la berrichonne
40min
Pain perdu au jambon
25min
Clafoutis poivron, chorizo et fromage de chèvre
50min
Crumble au reste de ratatouille
45 Min
Clafoutis salé à la brousse et aux tomates cerise
40min
Clafoutis aux tomates cerise, mozzarella et basilic
35min
Clafoutis de courgettes aux tomates confites et bacon
1h 10min
Crumble de légumes d'été, filet de bacon et parmesan
50min
Petits flans de courgette, pecorino, pancetta et basilic
50min