Kompatibilní verze
Salade de lentilles et saucisse de Morteau à la moutarde
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 saucisse de Morteau, coupée en morceaux de 1 cm environ
- 220 g de lentilles vertes sèches
- 1 oignon, pelé
- 1 clou de girofle
- 1 carotte, pelée et coupée en deux
- 1 bouquet garni
- 840 g d'eau
- 50 g de moutarde forte
- 80 g d'huile de colza
- 40 g de vinaigre de vin
- 1 c. à soupe de cerfeuil frais, ciselé
- 1 c. à soupe de ciboulette fraîche, ciselée
- 1 c. à soupe de persil frais, ciselé
- du sel
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2425 kJ / 581 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 40 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Porc aux lentilles
1 Std. 20 Min
Saucisse de Montbéliard aux lentilles vertes
55 min
Saucisses de volaille, lentilles et carottes
45min
Salade de pois cassés, jambon et pommes
55 min
Saucisse de Morteau, purée de pomme de terre
50min
Salade de lentilles au saumon fumé
45min
Salade de lentilles et cervelas
45min
Petit salé aux lentilles
55 min
Petit salé aux lentilles
1h 35 min
Salade de lentilles et œuf poché
40min
Poireaux vinaigrette
35min
Potée au chou et à la saucisse de Morteau
1 Std.