Kompatibilní verze
Salade de lentilles et saucisse de Morteau à la moutarde
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 saucisse de Morteau, coupée en morceaux de 1 cm environ
- 220 g de lentilles vertes sèches
- 1 oignon, pelé
- 1 clou de girofle
- 1 carotte, pelée et coupée en deux
- 1 bouquet garni
- 840 g d'eau
- 50 g de moutarde forte
- 80 g d'huile de colza
- 40 g de vinaigre de vin
- 1 c. à soupe de cerfeuil frais, ciselé
- 1 c. à soupe de ciboulette fraîche, ciselée
- 1 c. à soupe de persil frais, ciselé
- du sel
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2425 kJ / 581 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 40 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mogettes à la charentaise
13h 15min
Salade de lentilles et cervelas
45 Min
Petit salé aux lentilles
1 godz. 35 min
Salade de pois cassés, jambon et pommes
55 Min
Choux de Bruxelles, lardons et noix
45 Min
Salade de lentilles et œuf poché
40min
Porc aux lentilles
1h 20min
Saucisses de volaille, lentilles et carottes
45 Min
Saucisse de Montbéliard aux lentilles vertes
55 Min
Endives au jambon gratinées au comté
13 Std.
Poireaux vinaigrette
35min
Potée au chou et à la saucisse de Morteau
1h