Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 150 g de farine de blé, et 20 g pour le plan de travail
- 75 g de beurre, coupé en dés
- 1 pincée de sel
- 1 œuf
- 1 c. à café de graines de sésame noir (volitelně)
La garniture
- 350 g d'eau
- 3 endives, coupées en rondelles de 2 cm d’épaisseur,
- 60 g de beaufort, coupé en cubes
- 3 œufs
- 200 g de lait entier
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- du sel
- du poivre moulu
- 100 g de lardons allumettes
- 1 c. à soupe d'huile neutre
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2663 kJ / 639 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 43 g
Alternativní recepty
Endives au jambon gratinées au comté
13h
Gratin de chou-fleur et chorizo
1h
Gratin d'endives à l'italienne
1 godz. 45 min
Quiche aux poireaux et reblochon
1h
Gratin de chou-fleur aux lardons et au comté
1h
Galette fourrée jambon-champignons
40min
Croustade lardons et champignons
1 godz. 15 min
Tourte pommes de terre, poireaux, champignons et lardons
1 godz. 15 min
Flamiche aux poireaux et au chèvre frais
1h 25min
Gratin d'asperges à l'appenzeller
1 Std. 10 Min
Quiche endive, moutarde et camembert
1h 30min
Parmentier de chou-fleur au saumon
1 godz. 15 min