炒花椰菜

炒花椰菜

4.8 47 rating
Příprava 15min.
Celkový 25min.
3 人份

Suroviny

  • 15 克
  • 切絲
    15 克
  • ¼ 茶匙
  • 50 克
  • 綠花椰菜 切小朵(約2公分)
    300 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 137.8 mg
Protein 3.8 g
Kalorie 314.9 kJ / 75.3 kcal
Tuk 5.2 g
Vláknina 3.2 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...