Zařízení & příslušenství
炒花椰菜
Příprava 15min.
Celkový 25min.
3 人份
Suroviny
-
油15 克
-
薑 切絲15 克
-
鹽¼ 茶匙
-
水50 克
-
綠花椰菜 切小朵(約2公分)300 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
137.8 mg
Protein
3.8 g
Kalorie
314.9 kJ /
75.3 kcal
Tuk
5.2 g
Vláknina
3.2 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
TM6 標準示範
13 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
健康飲食提倡者
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan