Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 400 g farinha tipo 65
- 200 g manteiga
- 1 c. chá de sal
- 100 g água
- 8 pés de tomilho-limão, só as folhas
Recheio
- 150 g azeitonas s/ caroço
- 30 g azeite
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 150 g pimento assado
- 500 g carne picada
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 c. chá de colorau
- 20 g farinha, mais q.b. p/ polvilhar
- 60 g leite
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3148 kJ / 753 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 48 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rolo de carne crocante
1 Std.
Spanakopitas de carne e espinafres
1 Std. 5 Min
Crepes de pescada
1h 15min
Tarte de salmão e tomate seco
35min
Tarte de frango, cogumelos e sidra
2 Std. 30 Min
Rolo de pescada e salmão
1h 15min
Lasanha de frango com pesto
1 Std. 20 Min
Guisado de frango – na quiche
3h 20min
Empada de frango mediterrânica
50 Min
Lasanha de frango e tomate seco
1 Std. 10 Min
Empanada Catalã
2 Std.
Empada Galega
35min