Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ c. à soupe de feuilles de persil frais
- ¼ c. à soupe de feuilles de thym frais
- ½ c. à café d'origan déshydraté
- 1 gousse d'ail
- 30 g de beurre demi-sel, mou
- 2 filets de bœuf, détaillés en tranches épaisses (env. 180-200 g chaque, 3 cm d'épaisseur)
- ½ c. à café de sel
- ¼ c. à café de poivre moulu
- 2 feuilles de laurier déshydratées
- 1850 g d'eau
- 30 g de jus de citron (½ citron)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1415.5 kJ / 1753 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 0.5 g
- Tuk
- 18.5 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sous-vide filets de poulet
1h 55min
Paillassons de pommes de terre (TM6)
35min
Sous-vide magrets de canard
2 Std.
Mayonnaise
5min
Steack de bœuf sous-vide, sauce béarnaise
2 Std. 20 Min
Caramel liquide
25min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1h 5min
Viande hachée
35min
Asperge et saumon sauce hollandaise
35min
Asperges et pommes de terre sauce hollandaise
50 Min
Vapeur de lotte et d'asperges à la bisque de langoustine
55 Min
Foie gras sous-vide
72 Std.