Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ c. à soupe de feuilles de persil frais
- ¼ c. à soupe de feuilles de thym frais
- ½ c. à café d'origan déshydraté
- 1 gousse d'ail
- 30 g de beurre demi-sel, mou
- 2 filets de bœuf, détaillés en tranches épaisses (env. 180-200 g chaque, 3 cm d'épaisseur)
- ½ c. à café de sel
- ¼ c. à café de poivre moulu
- 2 feuilles de laurier déshydratées
- 1850 g d'eau
- 30 g de jus de citron (½ citron)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1415.5 kJ / 1753 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 0.5 g
- Tuk
- 18.5 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Poires à la vapeur, sauce chocolat-cardamome
40 min
Sous-vide filets de poulet
1 godz. 55 min
Faire sauter 200 g d'ananas
15 min
Asperges en sabayon, œuf mariné au soja
3 Std. 40 Min
Sous-vide médaillons de veau
1 godz. 55 min
Faire sauter 400 g d'ananas
20min
Steack de bœuf sous-vide, sauce béarnaise
2 godz. 20 min
Saumon et salade de pomme et fenouil
1 Std. 20 Min
Magret de canard, sauce aigre-douce à la cerise (cuisson sous-vide)
2 godz. 30 min
Saumon teriyaki sous-vide
1 Std. 20 Min
Ballotine de poulet sous-vide, sauce au poivron rouge
2 godz. 10 min
Filet de porc en robe de lard et beurre aromatisé
1h 45min