
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de tomates rouges, très mûres, coupées en deux
- 1 - 2 gousses d'ail
- 80 g de poivron vert coupé en morceaux
- 40 g d'oignon coupé en deux
- 100 g de concombre partiellement épluché, coupé en morceaux
- 10 g de vinaigre de vin rouge
- ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
- 10 - 20 g d'huile d'olive
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 70 kcal / 296 kJ
- Protein
- 2 g
- Tuk
- 4 g
- Sacharidy
- 7 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Gaspacho de concombre au fromage frais
2hod. 10min
Velouté de concombre glacé
10min
Concombre tzatziki
5min
Gaspacho de concombre et cresson
10min
Soupe froide au concombre
1hod.
Soupe froide de concombre au basilic
10min
Gaspacho
12hod.
Gaspacho de poivron, réduction de balsamique
20min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2hod.
Gaspacho concombre-feta
10min
Gaspacho concombre-vinaigre balsamique et glace chèvre-poivre de Sichuan
12hod.
Tartare de saumon frais
15min