Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de tomates rouges, très mûres, coupées en deux
- 1 - 2 gousses d'ail
- 80 g de poivron vert, coupé en morceaux
- 40 g d'oignon, coupé en deux
- 100 g de concombre, partiellement épluché, coupé en morceaux
- 10 g de vinaigre de vin rouge
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 10 - 20 g d'huile d'olive
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 296 kJ / 70 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Gaspacho concombre-feta
10 min
Gaspacho de tomate à la framboise
15min
Soupe de concombre à la menthe
15min
Gaspacho
12h
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2 godz.
Soupe froide de concombre au basilic
10 min
Soupe froide au concombre
1h
Concombre tzatziki
5 Min
Gaspacho de betterave
10 min
Gaspacho de melon
10 min
Juillet - Gaspacho et sorbet tomate basilic
2 godz. 30 min
Tartare de saumon frais
15min