Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de parmesan, coupé en morceaux
- 600 g de poireaux, coupés en rondelles (le blanc essentiellement)
- 30 g de beurre, coupé en morceaux
- 1000 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de légumes
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de piment en poudre doux, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de noix de muscade en poudre
- 100 g de crème fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 843 kJ / 204 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe de laitue
35 min
Velouté du potager
15min
Crème de courgette au bleu
25 min
Potage Saint-Germain
45 min
Soupe poireaux-pommes de terre au fenouil
40 min
Velouté d'endives aux noix de saint-jacques
55 min
Crème de chou-fleur
40 min
Soupe de tomate au basilic
30 min
Potage de carottes aux fanes
40 min
Crème d'endive au colombo
30 min
Velouté de carotte, pomme et curry
50 min
Velouté d'endive
35 min