Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 175 g suiker
- 100 g pure chocolade (50% cacao), in stukken
- 200 g hazelnoot
- 20 g bloem
- ½ afgestreken tl bakpoeder
- 2 eieren, gescheiden
- 1 snuifje zout
- 1 tl huisgemaakte vanillesuiker
- 100 g gedroogde veenbessen
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 476 kJ / 114 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zoet kruimeldeeg
1h 50 min
Witte chocolade en amandel brownies
1h
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
Nessuna valutazione
Citroenmeringuetaart
2h 30 min
Gemengde bessen taartjes
Nessuna valutazione
IJssandwich
Nessuna valutazione
Napoleon hoedjes
Nessuna valutazione
Bessenjamtaart
2 Std. 35 Min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Nessuna valutazione
Suikerpasta
Nessuna valutazione
Koekjes met chocoladechips
50 min
Koekjes met chocoladedragees
1h