Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g water
-
2
tl gedroogde gist (8 g)
nebo 20 g verse gist - 30 g extra vergine olijfolie, en meer om in te vetten
- 500 g broodmeel
- 1 tl zout
- 50 g havermout
- 150 g gemengde zaden en pitten (sesam, lijnzaad, zonnebloem, pompoen, maanzaad), en meer om te bestrooien (zie tip)
- 30 g honing
- Nutriční hodnoty
- na 1 sneetje
- Kalorie
- 1289 kJ / 308 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 4.9 g
Alternativní recepty
Basis brooddeeg
5min
Brood
3 Std.
Melkbrood
2h 20min
Boerenbrood
2h
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
2h
Speltbrood
1 Std. 45 Min
Roggebroodjes
Žádné hodnocení
Ciabattabroodjes
3 Std. 30 Min
Rogge flatbreads
Žádné hodnocení
Brood van gierstmeel
2h 35min
Gestoomde broodjes
2 Std. 10 Min
Snel brood
50 Min