Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 teentjes knoflook, hartje verwijderd
- 80 g ui, gehalveerd
- 1 tl gedroogd venkelzaad
- 40 g olijfolie
- 600 g water
- 1 volle tl fijn zout
- 400 g witte kool, in repen
- 200 g aardappel, in stukken (1-2 cm)
- 200 g witte bonen, uit blik
- 1 snuifje zwarte peper, vers gemalen
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 786 kJ / 188 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 17.9 g
- Tuk
- 10.6 g
- Vláknina
- 5.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Romige courgettensoep
25 Min
Aardappel-preisoep
40 min
Kikkererwtensoep met spinazie
40 min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45 min
Veelzijdige stevige soep
50 min
Amandelpap
10min
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Ninguna valoración
Ratatouille
40 min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50 min
Mangosapje met cayennepeper
10min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1 Std. 10 Min
Koolsla
10min