Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 teentjes knoflook, hartje verwijderd
- 80 g ui, gehalveerd
- 1 tl gedroogd venkelzaad
- 40 g olijfolie
- 600 g water
- 1 volle tl fijn zout
- 400 g witte kool, in repen
- 200 g aardappel, in stukken (1-2 cm)
- 200 g witte bonen, uit blik
- 1 snuifje zwarte peper, vers gemalen
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 786 kJ / 188 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 17.9 g
- Tuk
- 10.6 g
- Vláknina
- 5.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aziatische rijst met eieren en groenten
30min
Romige vegan broccoli en kaas soep
1h 15min
Romige courgettensoep
25min
Zachte wortelsoep met venkel
40 dk
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 Min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40 dk
Romige erwtensoep
40 dk
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1hod. 10min
Romige tomatensoep
25min
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25min
Pompoensoep
35 Min
Rundsstoofvlees met aardappelen
1hod. 10min