Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 teentjes knoflook, hartje verwijderd
- 80 g ui, gehalveerd
- 1 tl gedroogd venkelzaad
- 40 g olijfolie
- 600 g water
- 1 volle tl fijn zout
- 400 g witte kool, in repen
- 200 g aardappel, in stukken (1-2 cm)
- 200 g witte bonen, uit blik
- 1 snuifje zwarte peper, vers gemalen
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 786 kJ / 188 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 17.9 g
- Tuk
- 10.6 g
- Vláknina
- 5.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min
Horror punch
20min
Romige vegan broccoli en kaas soep
1h 15min
Veelzijdige gladde soep
45min
Romige snijbietsoep
35 min
Zachte bloemkoolsoep
50 min
Kippenbouillon met broodknoedels
1h 5min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1 godz. 10 min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 min
Spookachtige groene oogbalsoep
30min
Linzensoep met spinazie
50 min
Pompoensoep
35 min