
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g water
- 200 g witte wijn
- 100 g sinaasappelsap vers geperst
- 1 ½ tl zout
-
400
g forel filet, vers, zonder vel
nebo 400 g zalmfilet, vers, ontveld - 200 g bevroren doperwten
- 240 g korte gedroogde pasta (bijv. mezze penne rigate), 10 minuten kooktijd
- 40 g extra vergine olijfolie
- 1 teentje knoflook
- 30 g kappertjes, gezouten afgespoeld
- 80 g olijven, zwart
- 350 g kerstomaten in helften of kwarten gesneden
- 1 snuifje gemalen zwarte peper (volitelně)
- 10 g citroensap (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 357 kcal / 1497 kJ
- Protein
- 21 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 35 g
- Vláknina
- 5.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Glutenvrije gevulde pepers
Keine Bewertungen
Driegangen maaltijd voor twee
1 Std. 15 Min
Rijstsalade
1 Std.
Salade van gehakte groenten
10 Min
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2 Std. 40 Min
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50 Min
Vier kazen flatbread om te delen
Keine Bewertungen
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8 Std. 10 Min
Champignontaart
Keine Bewertungen
Preiquiche
1 Std. 45 Min
Romige erwtensoep
40 Min
Appels met cidersabayon
Keine Bewertungen