Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g water
- 200 g witte wijn
- 100 g sinaasappelsap, vers geperst
- 1 ½ tl zout
- 400 g forelfilet zonder huid
- 200 g diepvriesdoperwten
- 240 g korte gedroogde pasta (bijv. mezze penne rigate), 10 minuten kooktijd
- 40 g extra vergine olijfolie
- 1 teentje knoflook
- 30 g gezouten kappertjes, afgespoeld
- 80 g zwarte olijven, gepit
- 350 g kerstomaten, in helften of kwarten gesneden
- 1 snuifje gemalen zwarte peper (volitelně)
- 10 g citroensap (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1497 kJ / 357 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 5.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta in tomatensaus met ham en chorizo
35 min
Vegetarische bonenburger
1h 20min
Lamscurry
1h
Driegangen maaltijd voor twee
1h 15 min
Romige groentensoep, gestoomde kip en groenten tagliatelle
45 min
Zoetzure dhal
Žádné hodnocení
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Žádné hodnocení
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1h 30 min
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
4 Std.
Pasta met prei en ajvar
30 min
Fideuá van groenten
40 min
Sojabolognese
40 min