Kompatibilní verze
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 1200 g water
- 1 tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
- 200 g basmatirijst
- 500 - 700 g groene asperges
- 40 g extra vergine olijfolie
Citroensabayon
- 4 eierdooiers
- ½ tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 10 g citroensap, vers geperst
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1685 kJ / 403 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 3.2 g
Alternativní recepty
Risotto met Parmezaanse kaas
30 Min
Zalm in korst met citroen risotto
45 Min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30 Min
Forel met hollandaisesaus
50 Min
Ratatouille
40 Min
Banaan en rogge ontbijt flatbreads
1h 35 min
Lamslende met roze pepersaus
45 Min
Taboulé met quinoa en tonijn
40 Min
Romige erwtensoep
40 Min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1h 15min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1 Std.
Mosselen in romige witte wijnsaus
45 Min