
Kompatibilní verze
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Parmezaanse kaas in stukken
- 1200 g water
-
1
tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
nebo 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 200 g basmatirijst
- 500 - 700 g groene asperges
- 40 g extra vergine olijfolie
Citroensabayon
- 4 eierdooiers
- ½ tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 10 g citroensap, vers geperst
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 403 kcal / 1685 kJ
- Protein
- 13 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 41 g
- Vláknina
- 3.2 g
Alternativní recepty
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Keine Bewertungen
Bearnaisesaus
15 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Soja-bolognese met courgette noedels
50 Min
Citroenkoekjes
Keine Bewertungen
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 Min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40 Min
Lamsspiesjes
Keine Bewertungen
Champignontaart
Keine Bewertungen
Zalmfilet met boekweit en asperges
40 Min
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40 Min
Appels met cidersabayon
Keine Bewertungen