Zařízení & příslušenství
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
Příprava 30min.
Celkový 1hod.
4 porties
Suroviny
-
Parmezaanse kaas in stukken30 g
-
water1200 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta, huisgemaakt1 tl
-
basmatirijst200 g
-
groene asperges500 - 700 g
-
extra vergine olijfolie40 g
Citroensabayon
-
eierdooiers4
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
citroensap, vers geperst10 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Protein
13 g
Kalorie
1685 kJ /
403 kcal
Tuk
20 g
Vláknina
3.2 g
Sacharidy
41 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Dressing van mosterd-balsamicoazijn
10min.
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2hod. 10min.
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Žádné hodnocení
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2hod.
Snelle chocolade amandel fudge
Žádné hodnocení
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1hod. 30min.
Ijs van amarenakersen
8hod. 10min.
Appels met cidersabayon
Žádné hodnocení
Geroerbakte groenten
10min.
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min.
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min.
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45min.