Kompatibilní verze
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 1200 g water
- 1 tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
- 200 g basmatirijst
- 500 - 700 g groene asperges
- 40 g extra vergine olijfolie
Citroensabayon
- 4 eierdooiers
- ½ tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 10 g citroensap, vers geperst
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1685 kJ / 403 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 3.2 g
Alternativní recepty
Geklopt eiwit
5min
Asperge ovenschotel
1h 30 min
Zuurkool
Žádné hodnocení
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1h 10 min
Geflambeerde uientaart
Žádné hodnocení
Peren in rode wijn
5 Std.
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55 min
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40 min
Appels met cidersabayon
Žádné hodnocení
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1h 5min
Peren in rode wijn
3 Std. 20 Min
Peergelei
Žádné hodnocení