Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de cerneaux de noix
- 6 feuilles de sauge fraîche
- 500 g d'eau
- 350 g de potimarron, en tranches de 1 cm d'épaisseur
- 4 tranches de pain aux graines ou 8 petites tranches
- 200 g de fromage à raclette, en fines tranches
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1485 kJ / 355 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 23 g
Alternativní recepty
Petite courge au crottin de Chavignol
1u. 45min
Tarte rustique potiron, saint-marcellin et oignon rouge
55min
Galettes de panais aux épinards, fromage de chèvre et oeufs pochés
50min
Clafoutis salé aux fèves, bacon et feta
1h 15min
Tartine petits pois, feta et herbes fraîches
20min
Salade de lentilles, raisin, potimarron et chèvre
45 min
Croquettes de céréales au beaufort
50min
Quiche épaisse carotte-panais-noisettes
1h 30 min
Galettes aux poireaux, œuf et comté
1h 50min
Boulettes automnales butternut-châtaigne-champignon
40min
Tarte au reblochon de Savoie, courge et carotte
1u.
Tarte au navet et au cantal
1h 30 min