Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de cerneaux de noix
- 6 feuilles de sauge fraîche
- 500 g d'eau
- 350 g de potimarron, en tranches de 1 cm d'épaisseur
- 4 tranches de pain aux graines ou 8 petites tranches
- 200 g de fromage à raclette, en fines tranches
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1485 kJ / 355 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 23 g
Alternativní recepty
Fettucine vegan au chou-fleur
1h
Tarte au reblochon de Savoie, courge et carotte
1h
Courge spaghetti, poireau et champignons
1h 40min
Tarte automnale
1 Std. 15 Min
Petite courge au crottin de Chavignol
1 godz. 45 min
Galettes aux poireaux, œuf et comté
1 Std. 50 Min
Tarte au navet et au cantal
1h 30min
Blinis au potimarron et chèvre, guacamole et jambon de Parme
1h 10min
Quiche épaisse carotte-panais-noisettes
1h 30min
Tarte rustique potiron, saint-marcellin et oignon rouge
55min
Flamiche aux poireaux et au chèvre frais
1h 25min
Quiche aux poireaux et reblochon
1h