Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g d'abricots secs
- 25 g de raisins secs de Corinthe
- 30 g de cerneaux de noix
- 30 g de farine de blé
- 30 g de beurre, coupé en morceaux
- 4 saint-marcellins
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1648.3 kJ / 396.5 kcal
- Protein
- 17.3 g
- Sacharidy
- 13.3 g
- Tuk
- 30.3 g
- Nasycený tuk
- 18.3 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 514 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pâtes au gorgonzola
40 min
Salade de tranches de magret roulées au chèvre
30 min
Tatin de tomates cerise au chorizo
1 Std. 15 Min
Œufs farcis à la berrichonne
40 min
Gaspacho de melon, pancetta grillée, pignons et basilic
55min
Quiche de magret de canard aux oignons et pommes
1h 10min
Coulommiers aux figues, noisettes et miel
1 Std. 20 Min
Tourte à la tomme de brebis et au jambon cru
1 Std. 55 Min
Tarte croustillante au brie
50min
Tartine au crottin de Chavignol façon flammekueche
25min
Quiche chèvre frais, ciboulette et olives vertes
1h 25min
Crumble de légumes d'été, filet de bacon et parmesan
50min