Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g d'abricots secs
- 25 g de raisins secs de Corinthe
- 30 g de cerneaux de noix
- 30 g de farine de blé
- 30 g de beurre, coupé en morceaux
- 4 saint-marcellins
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1648.3 kJ / 396.5 kcal
- Protein
- 17.3 g
- Sacharidy
- 13.3 g
- Tuk
- 30.3 g
- Nasycený tuk
- 18.3 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 514 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tourte à la tomme de brebis et au jambon cru
1 godz. 55 min
Quiche chèvre frais, ciboulette et olives vertes
1h 25 min
Compotée de poires, roquefort et granola salé
1 Std. 10 Min
Œufs farcis à la berrichonne
40 Min
Tarte poire et brie
1 Std. 15 Min
Quiche de magret de canard aux oignons et pommes
1 Std. 10 Min
Crumble de confit de canard aux noix
1 Std.
Soupe de châtaigne au bleu
35min
Risotto aux oignons caramélisés et à la mimolette
45 Min
Flans de courge au gorgonzola et aux noix
1h 5min
Tartine au crottin de Chavignol façon flammekueche
25 min
Tartines aux comté, parmesan, lardons et roquette
25 min