Zařízení & příslušenství
雙椒腰果炒雞丁
Příprava 25min.
Celkový 45min.
4 人份
Suroviny
-
去骨雞腿肉 切丁(約3公分)400 克
-
醬油10 克
-
白胡椒粉1 茶匙
-
香油15 克
-
蒜頭 切片10 克
-
蔥 切段(約2公分),可多備一些蔥花裝飾用30 克
-
蠔油30 克
-
細砂糖10 克
-
烏醋10 克
-
紅甜椒 去籽、切片(約2公分)80 克
-
黃甜椒 去籽、切片(約2公分)80 克
-
蜜汁腰果 稍微拍碎100 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
28.6 g
Kalorie
1356 kJ /
324 kcal
Tuk
15.2 g
Vláknina
1.8 g
Sacharidy
17.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
名廚美饌
90 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan